World of tanksban Melyik a legjobb Tier 5,6,7,8,9, és 10es Páncélvadász tank?
Elég nehéz kérdés, de véleményem szerint:
Tier 5: Churchill I-es
Tier 6: Churchill VII-es
többit nemtudom
Erre szinte lehetetlen válaszolni még annak is akiknek mindegyik megvolt. A wot compare vagy a tanknumbers.com oldalon össze lehet hasonlítani őket a száraz adatok alapján, de ez nagyon egyénfüggő.
Személyes véleményem szerint:
V: StuG III
VI: Hellcat (bár ilyenem nem volt, de mindenki dicséri szinte)
VII: AT 7
VIII: ISU-152
IX: Object 704 és Tortoise van nálam holtversenyben
X: Object 268 és FOch 155 (ez utóbbi még nincs meg, de már nem kell sok, hogy meglegyen)
Persze ezek csak egyéni vélemények.
Én ezeket tartom a legjobbnak:
5: T49
6: Nashorn
7: Jagdpanther
8: ISU-152
9: Waffentrager Pz.4 (na ez nagyon nehéz kérdés, mindegyik TD nagyon erős ezen a szinten)
10: A híres Halálcsillag a FV215b
Én mindegyikkel játszottam már, nekem ezek jönnek be a legjobban, de még egyszer mondom, 9es és igazából 10es szintre is beírhattam volna majdnem mindegyik járművet.
tier 5: T49, S35 CA, Wolverine, AT2
tier 6: Hellcat, SU-100, SU-100Y (brutális prémium tank, nekem ugyan nem volt meg de sokan dicsérik), AT8
tier 7: E 25, Jagdpanther, SU-152, AT7, T25 AT
tier 8: Ferdinand (nagyon pattogós tank és a tűzereje is megfelelő, de nagyon lassú), Rhm-B. WT, ISU-152, AT15, T28 és T28 Prot.
tier 9: Jagdtiger, Obj. 726, T30, Tortoise, WT Aufpz, IV.
tier 10: Obj. 276, T110E4, FV215 183, WT E 100, J.Pz. E 100 (maga az ág jó, de örökölte az E 100 betegségeit, de azon kívül jó, sőt jobb mint az E 100)
V: nemtom, annyira nem szeretem az 5ösöket, egyik sem jobb a másiknál
VI: hellcat!
VII: JagdPanther
VIII: ac mile 48 vagy jgpantherII
IX: FOCH
X: FOCH 155 vagy WTF E-100 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!