World of Tanks! Szerintetek melyik a legjobb Heavy Tank?
Figyelt kérdés
Milyen heavy tankot csináljak? Arra vagyok kíváncsi, hogy nektek melyik jött be. És hogy milyet tanácsolnátok nekem. Ha lehet, azt is írjátok le, hogy miért azt ajánljátok.
Lehetőleg 6os szint feletti tankokat mondjatok. Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2014. febr. 21. 22:45
1/11 anonim válasza:
Menj az E-100 fele, az a legjobb heavy(X).A D.W2 az szenvedés, de utána már jobb. A tigrisek szuperek. Remélem segítettem
2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, és igen segítettél! :)
2014. febr. 22. 10:32
3/11 anonim válasza:
Ez tudod úgy működik hogy "kinek a pap kinek a papné" mindenkinek más jön be. Minden nemzet másban jó, van amiben kimagaslik és van amiben elég gyenge. Pl. oroszok jó páncél de viszont nagy a szórás a lövegnek és lassan tölt, franciák papir páncél de forgótárasak és pontosak.
4/11 A kérdező kommentje:
Természetesen tudom hogy nincs olyan hogy "legjobb" heavy tank :) Csak arra vagyok kíváncsi hogy nektek melyik tetszett, és miért?
2014. febr. 22. 12:38
5/11 anonim válasza:
Orosz KV-1S vonal az egyik legjobb. Az E-100 al végződő azaz a sima Tigris ág is elég jó. Valamint az amerikai nehezeket is sokan játszák, nem is véletlenül. Válaszd azt a vonalat amelyiknek a játékstílusa leginkább bejön.
Oroszokkal a frontra kell menni, németekkel támogatni kicsit hátrébbról (E-75-re E-100-ra ez már nem vonatkozik), az amcsikkal meg a jó öreg hulldown taktikát kell alkalmazni (tanktest elrejtése).
6/11 anonim válasza:
Elég sokféle válasz lehet. "Száraz" összehasonlításnak ajánlom a tanknumbers.com vagy a tank-compare.com oldalakat. Nekem egyik személyes kedvencem a Tigris I. Kiváló pontos, elegendő sebzésű, nagy átütésű löveg sok élet nem rossz mozgékonyság. Hajlamos kigyulladni és a rekesze könnyen sérül valamint a páncélzata ugyan átlőhető könnyen, de jól beforgatva sokat tud pattintani. Összességében remek tank és sok pénzt hoz. Az utána lévő tankok is jók bár az E-100 nem volt a szívem csücske. Ami még nagyon bejött az az AMX 50 100. Ugyan az egész tank papír, de cserébe nagyon jó mozgékonyságot és hatalmas tűzerőt kapsz. A 100mm-es SA47-es 6-os táras löveg elképesztően jó. Átütése, sebzése, pontossága, tűzgyorsasága remek. Egyedül arra kell figyelni (mint minden táras gépnél), hogy az újratöltéshez kell egy megfelelő fedezék vagy fedezet. Ha ez megvan az már fél győzelem. Valamint az utána lévő AMX-ek is nagyon királyak. Ha szereted a nagy tűzerejű, gyors tankokat (0 páncélzattal) akkor ezt a vonalat merem ajánlani.
7/11 anonim válasza:
Én az IS-7 et ajánlom. Nekem az tetszik a legjobban...Megvan már az E-100,IS-4,IS-7 és ezek közül messze az IS-7 a legjobb..E-100 gold nélkül nem sokat ér és minden át üti a nagy hasi páncélját. Mindezek mellett még hatalmas célpont is. Ez a tank ugye bár nem a sebességéről híres ezért hírhedt arty mágnes..Szemben az IS-7 el ami egy alacsony felépítésű ,gyors tank. Páncélja sokkal hatékonyabb mint az E-100-é. Ágyúja is remek (nem kell bele gold ,hogy felvedd a versenyt a többi tierbeli társaddal). Az orosz heavy ág a legjobb tanuló ág a játékban. Ez az én véleményem ,de bármelyik tankot is választod rosszul nem járhatsz.:DD
8/11 Basshunter5000 válasza:
Is7 nek jobb a páncélja mit az e100 nak? Azt nehezen hiszem el :D
9/11 anonim válasza:
Kínaiak is jók egyébként, sőt jobbak talán összességében, mint az oroszok.
10/11 Basshunter5000 válasza:
Szerintem is. A kínaiak oroszok egy kis + al..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!