Szerinted melyik champion a legjobb tank LoL-ban? (League of Legends)
Shen maximum bronze V-ben OP mert van az a "félelmetes" ultija. Amúgy mint tank használhatatlan, egyedül a tauntja ami jó kis cc, de elég nehéz használni.
Nincs olyan hogy erős tank, minden tank mindig más csapatösszeállításhoz passzol vagy attól függ milyen az enemy csapat.
Például csak ad team ellen bepickelni rammus és thormailt venni neki felér egy instant győzelemmel. De ap team ellen rammusnak nem sok haszna van.
Heló!
Nincs legjobb. Semmilyen poszton.
Én jungelbe például Volival, Amumumuval, vagy rammussal megyek, ha tank kell, viszont ha lockban úgy néz ki, hogy olyan champion kell, aki tud fighter és tank is lenni, akkor Vi-vel megyek, vagy Jarvannal.
Ha supportolok, általában tesht viszem, deha Jinx jön velem, akkor Volit is bátran hozom.
Ha top, akkor szeretem, ha malph van ott...
Shennel speciel egyik ismerősöm sem játszik, sőt, egyre ritkábban látom meccseken is, rnakeden, meg vagy 2 hónapja nem láttam.
:D
Wukong az egyik legjobb offtank. Jó engage, perfect damage és van cc-je is.
Mundo goes where he pleases!
Amúgy szerintem Nautilus és Singed eléggé OP tankok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!