World of Tanks-ban melyik a legjobb páncélvadász ág?
Heló!
Orosz.
Mivel a WoT-ban anémet ág szopóág, így a td-ikkel sicns kb másként. A hetzer odakúr, de cska ha vele egyenlő tnakok, vagy alacsonyabbak ellen emgy. Akkor garantátl a mészárlás. Onnantól viszotn a stugtól egészen a jangpanther-ig szívás. Én azokkal megyekegyszerűen nem jó kompromisszum az, hogy pontosak. 250-eket sebzel, de szinte kb cksa azonos tierig, amikro bedob 9eshez a jagdpantherrel, csak röhögök kínomban, mert tudom, hogy cska hátba vagy oldalba tudok sebezni - esetleg.
ez a 300 körüli sebzés egy Td-nél röhej, mert ha cska egy ellenség kiszúr, aki felsőbb tierben van, vígan megindul feléd, és leszarja ,hogy 2x álősz, szétcincál.
Persze, az orosz ág olyat sebez, mint az állat - miért is ne, ugye.
Mit írtam? A hetzer cska a vele egy tierben lévő, vagy az alatti tankok ellen jó. Ne megy nagy nulla, csak a felsőbb tierekkel szinte semmit se tud kezdeni. Viszont ha alacsonyabbak elle nemgy, 2-3-4 kilövés szinte garantált. Álltam már be vele vöglybe úgy ,hogy egyedül voltam 8 ellen, és mind kidőlt. Mert alacsonyabbak szívnak ellene - és nem sokkal pontatlanabb, mint sok tank a tierjében ,vagy az alatt.
De ugyan az igaz ár, mint a énmet td-kre, lvl 7-ig biztosan: kevés sebzés, gyors halál ,ha felfedeznek, szívás a helyhezktööttség maitt, kilövésed nem igen van, max ha nagyon jól lvööd meg, vagy kivégzed az ellenfelet. Egyszerűen lehetetlen 2000-et sebezni, mert az kb. 10 tlaálatot jelentene. Másfél percig lőni valakit, meg röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!