HOl kezdjem? Teljesen amatőr vagyok, nem értek a programozáshoz, hol kezdjem?
Szeretnék játékot Készíteni. Amolyan játékfejlesztő féle tudást szeretnék szerezni. Hol kezdjem? mivel?
Alapból Elektrotecnikát tanulok, infot csak annyit tanultam amit a suliban mutatnak(excel, word stb).
Eléggé érdekel a programozás, és most úgyérzem hogy van hozzá elég akarat és erő, meg türelem hogy belekezdjek. Hajt a vágy hogy tudjak 2 játékot is csinálni, amit már kiterveltem "álmodozás" képpen.
NA de az alapkérdés: HOl kezdjem? MIvel? könyv vagy valami ami segít ebben? (Utána olvastam pár helyen, mondtad programokat ahol "egyszerűbb" játékot kreálni, de azt is megkéne tanulni valahogy valahonnét. Meg aztán tényleg szeretnék magam játékot csinálni, tudni "nagyjából" mindent)
aj ajj, kiírt egy rakás [ERROR]-t :D (szám szerint 3-at)
De köszönöm a segítséget, máris okosabb lettem. MEgyk tovább próbálkozom :) Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Én idén kezdtem egyetemen programozó/proginfó szakon. Elején nagyon szenvedtem, aztán ami nekem rengeteget segített, az ez az oldal, próbáld ki:
Fejlesztőkörnyezetnek CodeBlocksot ajánlom leszedni (Windows alatt a legalsót töltds):
Mire játékot írsz, az el fog tartani egy jó ideig, dehát valahol el kell kezdeni, és addig is, sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!