Xbox 360 RGH? Krédéseim vanank, amatőr vagyok, gyors segítség pls?
Figyelt kérdés
2-3 napja lett ki RGHzva a gépem, tökéletesen működik pendriveról rakok rá játékokat, annyi gondom van, hogy ha bekapcsolom az xboxot a My Games menüpont alol kell elindítanom a XexMenu-t ez gond? illetve tudok majd vele liveozni? az illető aki csinálta aztmondta ne csatlakozzak a nethez, és le is tiltotta, ez miért van?:O2014. jan. 5. 16:21
2/5 anonim válasza:
Az Xbox Live ellenőrzi a géped állapotát, hogy gyári, vagy buherált-e. Szar munkát végzett az a valaki, mivel lehet dual-boot-ot tenni rá, és el tudod indítani gyári módban is, hogy tudj Live-ozni.
3/5 anonim válasza:
#2 remélem tudod hogy a DualBoot plusz 15ezer forint és csak slim gépeknél lehet, mi van ha a kérdezőnek Fat gépe van
5/5 anonim válasza:
Az előbb olvastam és semmi olyannal nem találkoztam olyannal , hogy Fat-on nem működne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!