Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Airsoft segítség. Jártasabbak...

Airsoft segítség. Jártasabbak tudnának segíteni?

Figyelt kérdés

Nagyon erősen gondolkozok rajta hogy belevágok ebbe a remek hobbi-sportba.

Az érdekelne hogy mint teljes amatőr hogy kezdjem el ? Igazából a mesterlövész fegyverek érdekelnek de mint olvastam játékokon csak a 18. életévét betöltött személyek használhatják.

Érdekelne az is hogy körülbelül mennyibe kerülne egy teljes védőfelszerelés (Maszk, sapka , stb).

Engedélyezett e például mesterlövészeknél a házi készítésű álca háló és egyéb rejtő felszerelés.

Mennyibe kerülne egy ismétlő mesterlövész puska (lehetőleg rugós) aminek egy amatőr is elsajátíthatja kezelését , kiegészítőkkel (távcső , bipod stb)

Aki esetleg nagyon jártas a témában és tudna nekem segíteni esetleg összeállítani egy olyan listát amire szükség van.

Előre is köszönöm

#Airsoft #Jártas Airsoft #Amatőr Airsoft
2013. márc. 16. 19:02
 1/9 anonim ***** válasza:

Ismerek valakit, aki ért hozzájuk:

[link]

Ha írsz neki, mond azt hogy ajánlotta vki :)

2013. márc. 16. 19:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Nézd, sok friss airsoftos mesterlovész akar lenni. Elmondom mibol áll mesterlovésznek lenni: fekszel, rajtad az álcaháló és meg se mozdulsz... sokáig(játéktól fuggoen akár órákig is)... vársz... és ha arra jonnek talán még akkor se lohetsz, mivel túleroben leszednek. Mivel kezdo vagy, inkább egy aeg-t ajánlok, ízls szerint. Akármi engedélyezett, hacsak nincs dress code (mondjuk WW2, post-apo ruhába kell beoltozni).

Kezdo felszerelésnek ajánlom a terepruhát és mindenk elott a bakancsot (ezeket az szerint, hogy milyen hadsereget akarsz utánozni, vagy ízlés szerint). Térd- és konyokvédo ajánlott. Ha akarsz vegyél fel álcaruhát, jó dolog.

Fegyver: [link]

[link]

erre a sínre teszed fel a távcsovet: [link]

Sajnos bipodot nem találtam, elfogyott.

Ezt a szemuveget ajánlom, teszteltem 500+ fps-el egy méteren belol, és bírta: [link]

Ajánlok valami kendot is, én soha nem hagyom szabadon a fuleimet, ugyanis féltem oket a kozvetlen találattól.

Nyakadba tegyél terepszínu sálat, vagy valami ilyesmit, ez elmegy ghillie helyett is: [link]

És ha már annyira sniper akarsz lenni, akkor legyen a fejeden arcfesték, ezt rognozheted a kornyezetedbol, vagy bekenheted magad ilyesmivel: [link]

Jó airsoftozást!

2013. márc. 17. 10:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Kezdőnek még nem ajánlott a mesterlövészpuska,mert még remegne a kezed,stb,inkább elősször valami autómatát vegyél,aztán kezdj el csak mesterlövészpuskával foglalkozni,de a te döntésed.
2013. márc. 17. 14:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Ott a pont. Kezdőnek nagyon nem ajánlott a sniper!!!
2013. márc. 18. 20:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Mesterlövészt úgy érdemes ha jó a cucc de az meg rohadtul drága. (60-90k)

Ha nem jó akkor illúzióromboló hogy ledarálnak míg te két lövés közt tökölsz.

2013. márc. 19. 00:59
 6/9 A kérdező kommentje:
van rá 130k keretem. Ballagási pénz szóval :D
2013. márc. 19. 14:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne merj annyit költeni rá... én 3(!) év alatt kb. 50k költöttem rá MAX!
2013. márc. 19. 16:25
 8/9 anonim válasza:

hello én kb 5 éve airsoft ozok ugyhogy van már tapasztalatom egy jó mesterlövész puskára elfog menni az összes pénzed vagy még több is mondjuk egy alap mesterlövész puska pl: dragunow kb alapára 30-35 ezer ft ahoz kell egy jó 170-180 as rugó kb 5-8 ezer ft egy jó távcső kb:20ezer ft egy bipod hozzá 6 ezer ez eddig egy prec cső kb 15ezer csak a fegyverre:84000ft kell még egy ghillie (álcaruha) 20-22 ezer ft ez kell a mesterlövészkedéshez

kell egy szemüveg kb 4-8 ezer ft egy maszk ami 3-6 ezer ft vagy teljes arcvédő amiböl van 5 ezer ér is de van 10 ezer ér is

plusz a mesterlövészkedésnél sokkal több szabályt kell betartanod pl 20 méter min.lőtáv kell egy másodlagos fegyver a nehezebb bb-k amik sniperhez valók drágábbak mint a sima 20 as vagy 25 ös bb-k és a sniper kedés kb annyi lesz hogy kifekszel álcázod magad és ha jön valaki lelövöd nagyon unalmas lesz kb 1 ora bujkálás után ismerni kell a lövedékek sülyedését stb.

ezzel szemben ha veszel egy aeg et pl : ak47 vagy g36 amik nagyon jók durván 60 ezer böl összeraksz egy isten fegyvert na de elmagyarázom ezt is egy cyma ak 47 es 40 ezer körül van (depoba) alap aksi nem sokra jó én egy 4600 mah os aksit használok 14000 ft (airsoftone ba) én vennék ahejedbe egy red dot ot is ami kb 5-15 ezer ft

és elviszed depoba hogy hozzák i belölle a max ot ami 400 fps ennél erősebb fegyver nem vehet részt cqb-s játékon A LEGFONTOSABB: HA VESZEL FEGYVERT CSAK HATÓSÁGILAG BEVIZSGÁLT FEGYVERT VEGYÉL KAPNOD KELL EGY MKH KÁRTYÁT ÉS EGY BALLISZTIKAI JEGYZŐ KÖNYVET!!!!!

2013. ápr. 28. 22:25
 9/9 anonim válasza:

lista amit ajánlok : jg ak 47 tactical (de ha nem kell red dot akkor a sima ak47 es is jo) Swiss Arms red dot 16000ft

szemüveg:PRC X 1000 védőszemüveg 4200ft maszk:Iron face maszk OD :2500 ft

védő kesztyű én a praktikerbe vettem munkáskesztyűt bőrböl van és 3000 ft és nem lövik szét a kezedet

zubbony és nadrág durván 10 ezer

ez egy alap felszerelés szerintem

2013. ápr. 28. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!