Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrim kiírásában szeretnék...

Skyrim kiírásában szeretnék segítséget kérni. Valaki le tudná írni lépésről-lépésre, hogyan kell kiírni a játékot? Nagyon amatőr vagyok a dologban. Illetve, hogyan vagy hol lehetne flasheltetni az x-boxot, hogy menjen rajta a játék?

Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
43%
Egyszerű,vedd meg
2012. jún. 1. 17:26
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy ilyen okosan hozzá tudtál szólni.

Képzeld megvettem még a megjelenésekor. De a lemeze megsérült, így használhatatlanná vált. Mivel nincs pénzem újból tizenvalahány ezret kiadni érte, ezért szerettem volna kiírni valahogy, hogy be tudjam fejezni a játékot.

2012. jún. 2. 07:44
 3/5 Öhö válasza:
[link] Itt le van írva, hogy hogyan kell kiírni játékokat. Kiflashelni meg csak valamilyen x-box üzletben, szervízben fogják, vagy ha találsz valakit aki megcsinálja. Nekem is megcsinálták 2000 Ft-ért elég olcsó volt.
2012. jún. 9. 19:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ilyen x-box üzletbe csak úgy be megy az ember és kér egy ilyet? Ez nem rizikós? Mi van, ha feljelentenek? Még tényleg sosem csináltam ilyet, kicsit félek, nem akarok balhét belőle.
2012. jún. 10. 08:57
 5/5 Öhö válasza:
Hát fogalam sincs, nekem szerencsém van mert ismerek ott egy dolgozót és ő csinálta meg. De ha bemész és megkérdezed abból még nem lesz balhé max elmondják, hogy ők ilyennel nem foglalkozhatnak vagy ilyesmi.
2012. jún. 18. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!