Hogyan fejlődhetnék rankot CS:GO-ban?
Jelenleg Silver Elite Master vagyok. Nos a probléma az hogy én viszonylag jól játszok,legtöbb meccsen 1. vagyok,7-8 MVP-vel. Viszont 1 ember nem ér semmit,ha mellette (azaz mellettem) van 4 olyan aki semmit nem ért a játékhoz. Így esélyem nincs rankot fejlődni,29 nyert versengőm van 76ból,( 84%-ban 1. voltam csapatból) nagyrészt a csapat beragelt, elhülyülte,kilépett,vagy volt hogy kickeltek,nehogy már egy picit is legyen esélyünk. Tudom lehet haverokkal játszani,de van 1 része akik MG1,DMG,Global és Supreme. Van 2 akik Nova Masterek és van 3 GN1 haverom. Viszont a 3 GN1-ből 2 osztálytársam,akik tanulnak általában hétköznap,én viszont nem,tehát játszanom nagyon nincs kivel,mert a maradék 1 már felnőtt és dolgozik. :/ Hogyan tudnám megcsinálni hogy felmenjek mondjuk GNM-ig,ahol már nem kisgyerekek vannak és tudjak játszani. AWP-zni nagyon jól tudok,de mivel folyton vesztünk nincs nagyon alkalmam venni.
Esetleg valakinek aki SE-GN2,van kedve játszani,mert egyedül,ragelős kisgyerekekkel,orosz majmokkal nehéz játszani.
7-8 mvp semmit nem jelent. legyen 80-100 pontod, meg kell a döntetlen legalább és akkor feldob.
Másik kérdés, tudsz egyáltalán angolul? Mert elég nehéz úgy nyerni, ha csak magyarul tudsz, és aztán infóznak mondják a tactic-ot te meg lesel mint hal a szatyorban, nem értesz semmit.
Három: nem mindegy, kik ellen nyersz meg vesztesz. Ha kisebb rangúakat győzöl le, nem fog feldobni, ha pedig kisebb rangúak győznek le hamar ledob.
Felmenéshez kell:
-egy minőségi fejhallgató, minimum 5.1-es, hogy halld honnan jönnek, merre járnak a népek
-egy jobb egér, nem kell feltétlenül nagy dpi-n mozognia, csak nagyon pontos legyen
-biztos minimum angol nyelvtudás
-legalább 1 olcsóbb fegyver elsajátítása. Ez lehet AK, SMG, de akár egy scout is (ha már annyira jó vagy awp-vel)
Illetve ajánlanám figyelmedbe a youtube-ot, rengeteg tippet, trükköt el lehet nézni (pl hogy kell beállni sarokba, hogy használd rendesen a minimapot, stb.)
Tudok angolul viszonylag jól :D (Néha csak nézek hogy mégis mi a rákot mondott ez a gyerek,mert hogy angolul olyan helytelen hogy na).
AK-t jól használom (SMG-zni nem szoktam,inkább ha nincs sok pénz akkor CZ-75 vagy Desert)
Ismerem az ELO rendszert,tudom hogy nem nagyon számít hanyadik vagyok,(MVP is csak kis mértékben számít,ugye a nyert körben az ELO pontszám elosztásában az MVP többet kap).
Ja és be kéne kapcsolnom hangos chatet? (Mert kikapcsolom,sok idegesítő kisgyerek vékony hangja meg az orosz üvöltések miatt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!