Hogyan tudok fejlődni (Rankot lépni) a CSGO-ban?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az lenne a problemam, hogy versengoben mindig gyenge tarsakat ad a jatek van valami mas modja a dolognak?2015. jan. 24. 01:03
1/3 anonim válasza:
jó egér, bazi nagy monitor, jó gép, amivel max grafon tudod futtatni a játékot.
Én pl rengeteg játékost tudok kiszedni, mert maxon pörög a grafika és egyszerűen látom az árnyékát, hogy surranna be/ki épületbe/ből.
Amúgy 2-3 meccset kell nyerned 7-8 MVP-vel és minimum 70 ponttal, akkor dob felfele.
Meg persze sok sok gyakorlás, főleg fegyverekkel, melyik mennyire húz el felfele (és oldalra). Ezt offline botoknál még könnyű is megcsinálni, nézz róla videókat hogyan. Ezüstben ahogy én látom a P90 és PP Bizon eléggé jól ütnek, azt próbáld meg kitapasztalni, mennyire kell letolnod a célkeresztet a föld felé, hogy fejet üssön és ráhúzod az egész tárat.
2/3 anonim válasza:
Játsz olyan emberekkel akiket ismersz és mond meg nekik hogy mindannyian autosnipert vegyetek.
3/3 anonim válasza:
auto sniper jó dolog, az olyanokat szoktam lerohanni p90-nel és csak néznek, hogy mi van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!