League of Legends szerintetek jó ha az összes hős nevét és képességét kiírom egy lapra vagy world dokumentumba és olvasgatom, tanulgatom? Így mennyit fogok fejlődni szerintetek?
kb semennyit?
Ezt gyakorolni kell minden hősnél. Mivel különböző típusok vannak, így lesz amit könnyebben fogsz tudni kezelni, meg lesz amit nem fogsz nagyon érezni és sokat bénázol majd vele.
Szerintem eleg, ha csak a freeket probalgatod ki, meg persze mielott hasznalnal egy championt erdemes elolvasni, hogy mire kepes :D
Nekem 150 winem van es 30-40 chamnek az osszes kepesseget ismerem es 10-20 nak a passzivjat is, es van meg legalabb 60 akiknek mondjuk csak a q-jat vagy a w-jet
Kb 4 honapja elolvastam minden champion kepesseget de kb 10- re tudtam visszaemlekezni egy honappal kesobb.
Meg szerimtem nem csak azert fontos egy hosnek is ismerni kepessegeit, hogy tudd hasznalni, hamem, hogy ha ellene jatszol, tudd mire szamits. pl ha a lane ellenfeled egy szamodra ismeretlen champel jon, akkor az eleg fajdalmas tud
lenni az elejen a meglepetes ereje miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!