Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan fejlődhetnék rankot...

Hogyan fejlődhetnék rankot CS:GO-ban?

Figyelt kérdés

Jelenleg Silver Elite Master vagyok. Nos a probléma az hogy én viszonylag jól játszok,legtöbb meccsen 1. vagyok,7-8 MVP-vel. Viszont 1 ember nem ér semmit,ha mellette (azaz mellettem) van 4 olyan aki semmit nem ért a játékhoz. Így esélyem nincs rankot fejlődni,29 nyert versengőm van 76ból,( 84%-ban 1. voltam csapatból) nagyrészt a csapat beragelt, elhülyülte,kilépett,vagy volt hogy kickeltek,nehogy már egy picit is legyen esélyünk. Tudom lehet haverokkal játszani,de van 1 része akik MG1,DMG,Global és Supreme. Van 2 akik Nova Masterek és van 3 GN1 haverom. Viszont a 3 GN1-ből 2 osztálytársam,akik tanulnak általában hétköznap,én viszont nem,tehát játszanom nagyon nincs kivel,mert a maradék 1 már felnőtt és dolgozik. :/ Hogyan tudnám megcsinálni hogy felmenjek mondjuk GNM-ig,ahol már nem kisgyerekek vannak és tudjak játszani. AWP-zni nagyon jól tudok,de mivel folyton vesztünk nincs nagyon alkalmam venni.

Esetleg valakinek aki SE-GN2,van kedve játszani,mert egyedül,ragelős kisgyerekekkel,orosz majmokkal nehéz játszani.

#kisgyerek #keksz #Global #Putyin #CS:GO #rank #gold nova #orosz majmok #rankfejlődés
2015. dec. 13. 17:30
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szia! Ha aktuális még akkor én nova 2 vagyok és ha erdekel az ajanlatom irj.
2016. ápr. 26. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!