League of Legends segítségek?
Nem rég kezdtem el játszani, és olvasgatom a fórumokat, hogy mit hogyan kell. De annyira nem értem még ezt az egészet.
Tudnátok ajánlani tanácsokat?
17/l
Ha az angol nem gond, nekem anno a mobafire volt a Bibliám, jópár buildnél nem csak az adott championról lehetett hasznos dolgokat megtudni, hanem magáról a játkémechanikáűról is, ilyesmi, ezek még most sincsenek elavulva. Ami nehéz lehet, hogy pont preseasonben kezdtél el játszani, amikor még egy kicsit variálják a dolgokat, illetve ha 1 hétnél régebben kezdted, akkor a legutóbbi (5.22) patchben annyi minden változott, hogy aza rutionsabbaknak is idő feldolgozni, és pont ezért most sajnos mobafire-ön is elavult valószínűleg a buildek nagy része.
Ha ilyen nagyon alap dolgok kellenek, akkor én azt mondanám, hogy válassz egy szimpatikus championt, és vele menj sokat, amíg meg nem szokod a játék alapjait. Illetve nézz utána a farmolásnak, és a szerepeknek (adc, supp, jungler, top, mid, carry, assassin, bruiser, tank). Főleg a farmolást ajánlom, mert én anno nem igazán figyeltem rá, és most 10-ből 7x messze a szintem alatt teljesítek ezen a téren (6/perccel elégedett lennék, de a nagy átlagom 3-4, 1000-2000 játék után elég kevés...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!