Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A League of legends-ben lehet...

Poczók Marika kérdése:

A League of legends-ben lehet beadni a riotnak champion ajánlatot?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ha tervek egy championt azt az ötletet ajánlhatom-e mint új championt vagy inkább felejtsem el a gondolatot?
2015. nov. 12. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:
ajánlhatsz de le se tojják. Amikor több száz programozó meg designer dolgozik nekik, pont csak egy ötletlopási per hiányzik a nyakukba.
2015. nov. 12. 19:50
 2/4 savanyújóska ***** válasza:
Kicsit bővebben: a Riotnak nagyon bonyolult lenne kiszűrni, hogy be legyen biztosítva egy ilyen per ellen. Hiszen az ő szempontjukból az történik, hogy te beküldesz egy champion ötletet, ami a te szellemi terméked. Ha ezt nem tisztázzátok le alaposan (és a nemzetközi környezet miatt ez nehéz), akkor amikor ők megcsinálják, te simán bepereleheted őket, hogy ezt csak lenyúlták, és te nem járultál hozzá, hoogy felhasználják az ötleted, iylesmi.
2015. nov. 12. 20:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat ^^
2015. nov. 13. 11:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Az kár... pedig már én is gondolkoztam ezen.

Például nekem még valami olyan champion jutott az eszembe ami maga is egy summoner lenne ( a mágusok akik egy varázsgömb segítségével képesek megidézni és irányítani a legendák ligájának hőseit ) . A története valami olyasmi lenne, hogy a summoner megunta, hogy csak kívülről irányítja a csatát a gömbjén keresztül és ő maga nem vesz részt benne ezért végül ő maga is csatlakozott a megidézhető hősök közé. Olyan lenne mint bármelyik summoner ( egy csuklyás mágus akinek egy varázsgömb lebeg a tenyere felett ) és leginkább lények megidézésével és azok irányításával kapcsolatos képességei lennének de esetleg még lehetne olyan is, hogy maga mellé tud idézni egy szövetségest a csatatér bármely részéről vagy esetleg megidéz egy másolatot egy rövidebb időre a kiválasztott ellenségről amit képes minimálisabban irányítani.

2015. nov. 13. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!