A League of legends-ben lehet beadni a riotnak champion ajánlatot?
Az kár... pedig már én is gondolkoztam ezen.
Például nekem még valami olyan champion jutott az eszembe ami maga is egy summoner lenne ( a mágusok akik egy varázsgömb segítségével képesek megidézni és irányítani a legendák ligájának hőseit ) . A története valami olyasmi lenne, hogy a summoner megunta, hogy csak kívülről irányítja a csatát a gömbjén keresztül és ő maga nem vesz részt benne ezért végül ő maga is csatlakozott a megidézhető hősök közé. Olyan lenne mint bármelyik summoner ( egy csuklyás mágus akinek egy varázsgömb lebeg a tenyere felett ) és leginkább lények megidézésével és azok irányításával kapcsolatos képességei lennének de esetleg még lehetne olyan is, hogy maga mellé tud idézni egy szövetségest a csatatér bármely részéről vagy esetleg megidéz egy másolatot egy rövidebb időre a kiválasztott ellenségről amit képes minimálisabban irányítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!