League of Legends Kindred cosplay ötletek, tippek?
A suliban lesz egy Halloweenes felvonulás, amire be szeretnénk öltözni egy barátnőmmel (mindketten lányok) Kindred Farkasának és Bárányának, csak csomó minden van, amiről ötletünk sincs, hogy csináljuk meg:'D Bárány (én) felsőtestének valami szőrös pulcsit gondoltunk, de a lábára szőrös nadrágot vagy ilyesmit hogy szerezzünk? Farkasnál ugyanez, mert valami sötétlila kéne alulra, csak nem tudjuk, mi... A hajunkat (mindkettőnknek túl hosszú:D) befessük fehérre és lilára vagy inkább paróka jobb ötlet? (A maszkokat valószínűleg megcsinálom festett kartonból, de még ez sem biztos...)
köszönöm előre is az ötleteket:3 ggwp
Itt megint több kérdés merül fel.
Milyen anyagotok van otthon, amit fel lehet használni.
Mennyi pénzt vagy hajlandó áldozni az esetleges alapanyagokra.
Milyen eszközök vannak otthon, amivel dolgozni lehet meg értesz is hozzá (pl varrógép, műanyag ragasztó).
Milyen anyagból készüljön maga a jelmez. Karton olcsóbb, ruhaanyag értelme szerűen drágább de szebb eredményt hoz.
Példaként, én egyszer Ahri-nak öltöztem be, az alapanyag ára volt vagy 15 ezer, magam varrtam, cserébe jól nézett ki, 1x hordtam. Nekem megérte, de nem biztos hogy még egyszer megcsinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!