Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends Jungle?

League of Legends Jungle?

Figyelt kérdés
Aki Jungle-ön van annak konkrétan mi a dolga? Meddig van Junglen, és meddig farmol ott? Ezek után hova megy? Top-ra vagy Mid-re segíteni?

2015. nov. 13. 13:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Oda megy segíteni ahol kell. Plusz lehetőleg figyel a dragonra.
2015. nov. 13. 14:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Amumu-val játszok 2 napja, a kékekre figyelek meg a drangonra, általában sikerül mind a két kéket elvinni
2015. nov. 13. 14:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Hol lelek leírást a jungle-ről?
2015. nov. 13. 14:13
 4/5 anonim ***** válasza:

A jungle rendkívül összetett dolog, mi az, h mind két kéket?

Ha az ellenfél csapatába nincs jungle, akkor oké de nagyobb szinten már mindig van. A farmolás egyszerű: Béka smite, Kék, sutyerák és farkasok. Ezután egy gyors back és megvenni a fagyasztós jungle itemet. Piros leölése után TOP vagy MID gank, mert pirossal és stunnal talán megtudjátok ölni, de ha kimegy a flash az se rossz, mert utána kb fél perc és újra gankelhetsz a lanen. Top után én sutyerákot, gólemet és szellemet szoktam megölni, ha marad hpm akk még egy gank vagy egy recall.

Azért ez elég összetett role és sokszor buktam már el amiatt játékot, mert nem volt/nem tudott jungle játszani.

2015. nov. 13. 14:27
 5/5 anonim ***** válasza:
82%
Fú, ez a magyar lol fordítás nagyon kiborító :) Amikor a haver elkezdtett hadoválni az Idézők Szurdokáról hirtelen azt se tudtam mi az isten baja van :D
2015. nov. 13. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!