LoL legjobb jungeles soloq-ban?
Figyelt kérdés
Szóval betoltottem a 30-cat..eddig 2 rankedet mentem. Fo role-om a jungle és az adc volt de adc-kent nagyon supp-függő vagyok szóval rankeden inkább maradnék a jungleben, és ide kéne egy erős jungler akivel lehet carryzni is. Master Yi megvan, őt ne mondjátok :D igazából Nidaleen, Lee Sinen és Rengaron gondolkodom. Az ne legyen negatívum hogy valaki nehéz és nem való ilyen kis szintre mert van egy Diamond 1-es barátom és ő szívesen tud segíteni egy egy hős elsajátításában. Itt az a kérdés hogy ki a legalkalmasabb a feladatra?2015. okt. 31. 12:51
1/3 pisti9876 válasza:
Mindhárom op de lee sinnel nagyon sokat kell gyakorolni. Szoval szerintem vedd meg rengot vagy kha zixot(tudom h nem volt benne ebben a 3ban de tudja azt amit rengar sot meg tobbet is)
2/3 anonim válasza:
Szerintem próbáld ki Evelynn-t, elég op tud ám lenni, ha ügyesen játszod. Viszont 30 után elkezdeni rankedezni bűn.
3/3 pisti9876 válasza:
Elég regi a topic, végül is kit vettél meg? Es milyen a divizios?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!