Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy kérjek pénzt rá?

Hogy kérjek pénzt rá?

Figyelt kérdés
Simsezek.Nagyon tetszik az évszakos kiegészitő.Le nem tudom tölteni mert nincs honnan de viszont drága :/Van zsebpénzem 57.000 forint (mielőtt valaki belekötne ballagási pénz) de a jatek 5000 ft es anya azt mondta hogy ne hulyesegekre koltsem.Megvegyem?nagyon szeretném.De mit mondjak hogy nagyon szeretném vagy mi??
2015. nov. 1. 15:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne vedd meg - kérd karácsonyra ajándékba :-)
2015. nov. 1. 15:37
 2/8 anonim ***** válasza:

Le lehet tölteni, [link]

Én innen szedtem le, és működik is; próbáld meg, hátha neked is jó lesz :)

2015. nov. 1. 15:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Meg minek a ballagásra 57e ft?
2015. nov. 1. 15:54
 4/8 anonim ***** válasza:

A sims kiegészítők nem érnek egy fillért se, próbáld meg letölteni valahonnan.

Ha sehogy sem sikerül de mégis szeretnéd, javaslom hogy vedd meg sutyiba, vagy kérd karácsonyra valakitől.

2015. nov. 1. 15:55
 5/8 anonim ***** válasza:

https://thepirat

ebay.vg/torrent/7834664/The_Sims_3_Season.Inc.Crackfix-Reloaded

az internet csodái :D

2015. nov. 1. 16:33
 6/8 anonim ***** válasza:

4-es, már ne is haragudj, de Te arra biztatod a kérdezőt, hogy sumákoljon a szülei előtt (vedd meg sutyiban)?

Te is leszel szülő - vagy már vagy - hogy esne, ha becsapna a gyereked?

2015. nov. 1. 16:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Nyilván ha valami komoly dologról hazudna (inna, lopna, bűnözne, bukna mindenből) az probléma lenne.

De nem létezik olyan fiatal aki ne sumákolna ilyen, vagy hasonló jellegű dolgokban, mint hogy megvesz valamit amire vágyik stb. Én nem mondanám azt a gyerekemnek, hogy ne vegye meg azt a saját pénzéből, amit szeret. Ami az én szememben baromság, az máséban érték lehet, és a gyerek nem az én tulajdonom amit a saját képemre formálok, hanem egy önálló érző lény, akinek önálló gondolatai vannak.

2015. nov. 1. 17:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Te pénzed,arra költöd amire akarod. De szerintem Sims-et meg hasonló offline játékokat nem éri meg megvenni,hisz letöltöd azt kész,ugyanaz.
2015. nov. 2. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!