Kérjek pénzt az iskolai büfére? 13L
Mostanába egy párszor előfordult hogy többet ettem reggelire vagyis azzal eggyütt ami a suliba vittem volna tízórainak.De a suliba van düfé ezért úgy gondoltam egy héten kérek anyutól valamennyit.De ezzel nem akarok úgy előállni.Ezért arra jutottam hogy egy hétig próbálok nem összeveszni vele.
Persze nem akarok minden napra kérni csak egy kettőre ami meg megmarad azt félrerakom.Szerintetek megpróbáljak kérni?13L
Érdekes szüleid lehetnek, ha már ennivalóra se mersz tőlük pénzt kérni.
Erre nem lehet mit mondani. Neked nincs pénzed, szóval ha szükségét érzed, akkor kérj tőle.
Első, ez a kor teljesen más. Emlékszem, 13 évesen még nekem is pontosan ugyanez volt a problémám. :)Ilyenkor minden ciki, de szószerint. :) Majd elmúlik.
Egyébként simán kérhetsz. Hidd el szó nélkül fognak vagy pénzt adni, vagy több kaját csinálni.
Első, én se örülnék ha a gyerekem a suli büféjében enne, rendszerint méregdrága. (Nálunk 300 ft volt egy szalámis zsemle, ne már...)
Inkább szóljon és csomagolok neki még egy szendvicset. Vagy reggel bemennénk be egy pékségbe, péksütik olcsóbban vannak.
Anyudnak annyit mondj, hogy néha éhes vagy, nem elég tízórait rak. Nyilván anyukád átlátja milyen helyzetben vagytok, és ő fogja tudni a legoptimálisabb megoldást. :)
OFF: Annak idején nekem is volt ilyen problémám, szóltam anyámnak, hogy 1 helyett 2 szendvicset adjon, mert mire késő délután hazaérek, nagyon éhes leszek. Következő alkalommal az addig csomagolt 1 db szendvicsemet félbe vágta, és odaadta, hogy 'tessék a 2 db szendvics' -.- :DDD
ON: mondjad nyugodtan, hogy néha éhes maradsz, úgyhogy vagy több szenyát csomagoljon, vagy adjon egy kis zsebpénzt :)
Kérdező!
Leírnád pár kajának az árát ott a büfében? Csak összehasonlításképpen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!