Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kérjek pénzt az iskolai...

Kérjek pénzt az iskolai büfére? 13L

Figyelt kérdés

Mostanába egy párszor előfordult hogy többet ettem reggelire vagyis azzal eggyütt ami a suliba vittem volna tízórainak.De a suliba van düfé ezért úgy gondoltam egy héten kérek anyutól valamennyit.De ezzel nem akarok úgy előállni.Ezért arra jutottam hogy egy hétig próbálok nem összeveszni vele.

Persze nem akarok minden napra kérni csak egy kettőre ami meg megmarad azt félrerakom.Szerintetek megpróbáljak kérni?13L

2015. szept. 21. 06:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
57%
:) az én szüleim sem nagyon hittek a sulibüfében meg a zsebpénzben, de olykor-olykor becsúszott nálam is egy-egy kakaóscsiga. :) Visszavittem az üvegeket, elkéregettem az aprót. Nyolcadikra hányni tudtam volna anyu parizeres margarinos zsemléjétől. :) Szerintem szóljál nyugodtan, hogy néha adjanak egy 100ast vagy pár almát pluszba a tízóraihoz.
2015. szept. 21. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!