Hol lehet venni "gamer" pólókat?
Figyelt kérdés
Eddig egy videojáték boltban láttam ilyen jellegű pólókat, de nem volt túl nagy a választék. Tudom, nyomtattatni vagy netről rendelni egyszerűbb lenne, de jobb lenne ha ezen kívül is lenne lehetőség. Amúgy inkább olyanok tetszenek amin több van mint a logo meg a játék neve, inkább azok tetszenek amik kicsit kreatívabbak. Tudom szinte lehetetlent kérek, de azért hátha:D Van egyáltalán ilyen bolt? Ha nincs lenne rá igény? Ti vásárolnátok ott?2015. okt. 15. 22:08
1/6 anonim válasza:
Vannak netes áruházak ahol külön csapatpólókat rakathastsz össze, de van minimális rendelés, azt hiszem 10 darab, és az alap ára 60 dollártól felfele.
Már ha ilyen egyenmezre gondolsz Esportosoknak.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem pont erre gondoltam, de köszönöm a választ:) Igazából arra gondoltam, hogy van e olyan bolt ahova be lehet menni és készen vannak játékokhoz kapcsolódó kreatív mintás pólók. És ha nincs ilyen lenne e rá igény. Mert én tökre örülnék ha lenne ilyen:D
2015. okt. 16. 18:19
3/6 anonim válasza:
Kétlem, ezek egyedi készítésűek.
4/6 A kérdező kommentje:
Jó mondjuk nekem nem csapat póló kéne feltétlenül, csak magamnak meg esetleg haveroknak:) de akkor a nyomtattatáson kívül nem nagyon van lehetőség.
2015. okt. 16. 18:45
5/6 anonim válasza:
Bakker, azthittem hirtelen hogy a sok hülyeség mellett már gamer póló is van. :D Gamer füles, egér, billentyűzet, szemüveg, szék, PÓLÓ. És ugyanolyan lenne mint egy sima póló, csak rá lenne írva hogy "Gamer". :D És 4000 Ft-al drágább lenne.
Amúgy sajnos érdemben nem tudok válaszolni.
6/6 A kérdező kommentje:
:'DD jó lenne:D ezért tettem amúgy idézőjelbe:D
2015. okt. 16. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!