Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gamer szemüveg vélemény?...

Gamer szemüveg vélemény? Lenne pár kérdésem

Figyelt kérdés
Hali. Azal kezdeném, hogy azért játék kategória mert végül is arra használom :D A kérdés az lenne, hogy van 1 gunnar intercept onyx crystalline om.. és tényleg segít mert nem nagyon érzek szemfájást a 2 nap használat óta, előtte meg azért volt már, hogy fáj t a szemem nagyon. De az a kérdés hogy ez ugye 0.2 es vagy talán 0.5 ös.. És nem ront a szememen az, hogy nagyít egy kicsit? (semmi baj a látásommal). Vagy hozzászokik a szemem és szemüveges leszek így?

2015. szept. 19. 17:18
 1/3 A kérdező kommentje:
* 0.2 es a lencse
2015. szept. 19. 17:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem régen sokszor fájt a szemem, csináltattam egy 0.5-ös szemüveget. Sok év után most nem hordom, és már nem fáj a szemem, tökéletesen látok. Nekem "megjavította". Viszont van ismerősöm aki felessel kezdtem, most 4-esnél tart. Időnként vizsgáltasd meg a látásod.
2015. szept. 19. 18:50
 3/3 A kérdező kommentje:
hát ha észreveszek romláast abbahagyom a hordását és talán visszaszokik a szemem akkor ahhoz h nincs szemüveg :D
2015. szept. 19. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!