Dota 2 VS League of Legends. Melyik a jobb?
community:
LoL- Nagyon toxic, 10/3 pont
Dota- ?
Játék kiegyensúlyozottsága:
LoL - Idegesítően sok OP champ van. 10/6 pont
Dota- ?
Pay2win?:
LoL: Nem igazán. Minden ami egy győzelemhez kell meg tudod szerezni a játék során ingyen. 10/9 pont
Dota: ?
EDIT:
ő a LoLt 9/10 NEM pay to winre értékeli*
A Dota akkor 10/10 nem pay to win*
Ha szerinted 10 rune page 1-hez képest nem jelent előnyt*
Mellesleg nem dob össze "ezt is kipróbálom" noobokkal, mert van egy hidden MMR system (ranked előtti rangsorolás), ami ugyanúgy saját skilles játékosokkal rak össze. Tehát ha te is tryhard vagy és herokat "próbálgatsz", és olyan szinten elrontod, hogy az egész teamed rovására megy, akkor persze megérdemled, hogy ugyanilyenekkel játssz.
Ellenben ha előtte bot meccsben kipróbálod, letesztelsz egy pár buildet, átgondolod, milyen role is pontosan a hero és mire jó, és utána mész vele 1 normális játékot, akkor már effektíve nem first timeozol: ha sikerül éles játék előtt egy botot megnyerni vele, akkor 0-12-2-es first time stat helyett tudsz produkálni legalább 3-6-4-et, ami még mindig nem jó nyilvánvalóan, de nem elég rossz ahhoz, hogy lejjebb kerülj az olyan retardáltakhoz, akik first timoznak egy herot és 2 halál után mindenükből couriert vesznek és elfeedelik az ellenfél csapatnak (megjegyzem 3000 MMRen is van ilyen, tehát ez nem csak skill level függő :) ).
Még mindig nem tudod, mi aza p2w. Nem tudod bemagyarázni. Lehülyézhetsz, mondj amit akarsz. Egyszerűen nekem van igazam. Ez tény.
Ne mfogadod el? Kit érdekel? Nem én vagoyk az ostoba. Irogathatsz amti akarsz, attól még nem lesz egy, minden hozzáértő által annak titulált dolog más, cska mert te ragaszkodsz az ökörséghez. Le is zártam ezt, fegyvertelenekkel ne melhet szellemi prábajt vívni. El is tettem a magamét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!