Dota 2 VS League of Legends. Melyik a jobb?
community:
LoL- Nagyon toxic, 10/3 pont
Dota- ?
Játék kiegyensúlyozottsága:
LoL - Idegesítően sok OP champ van. 10/6 pont
Dota- ?
Pay2win?:
LoL: Nem igazán. Minden ami egy győzelemhez kell meg tudod szerezni a játék során ingyen. 10/9 pont
Dota: ?
ma 23:12
Áruld már el, mti tudsz venni a lol-ban, amitől erősebb leszel, több minden jut, mint azoknak, akik semmiféle pénzt nme ölnek a játékba?
Tudjátok ti egyátlalán, mi az a p2w? Mert úgy néz ki, itt rnegetegen nincsenek vele teisztában, és így hadoválnak össze-vissza.
Eközött a két moba közt nincs olyan fogalom hogy jobb, minden ember azt választja amelyikkel kedve van játszani. Ezen veszekedni csak gyerekek és primitív emberek tudnak.
Mindkettő játékban előfordul OP champ és egyikük sem pay2win. A champ vásárlás nem számít pay2win-nek. Amúgy meg a legtöbb ember nem tud áttérni másik mobára, ha neked most van több 100 vagy mondjuk 1000 órád LoL-ban akkor nem sok esélyt látok rá hogy te huzamosabb ideig fogsz dotázni, de ezt nem tudhatom biztosra, kipróbálod és eldöntöt hogy neked melyik tetszik jobban, teljesen feleslegesek ezek a kérdések.
"Áruld már el, mti tudsz venni a lol-ban, amitől erősebb leszel, több minden jut, mint azoknak, akik semmiféle pénzt nme ölnek a játékba? "
Valóban nincs ilyen, idővel meg lehet szerezni mindet. DE AKI PÉNZT KÖLT A JÁTÉKBA ANNAK HAMARABB LESZ MEG MINDEN!!!! Ne keljen már el magyarázni.... Mégis jobb ha van 20 különböző rune paged... mint 2. Ha csak rune pagere költenék, az több mint 1 év lenne összehozni... na persze még ott vannak a rúnák... és a champeket még meg se vettem. Én Már több mint 2 éve nyomom, nagyobb kisebb szünetekkel, és még a champeknek a fele sincs meg asszem... és azzal a kemény 2 rune paggel csapatom, amikor minimum kéne 5...
Természetesen kell legyen olyan dolog a lolban, ami valós pénzbe kerül, mert hát ha nem folyna be haszon nem működhetne a free to play.
És nem pay2win. Az a pay2win, amikor pénz beleöléssel leszel akár szar játékosból a top1, mert tolod a kesst az acc alá keményen. Attól hogy több hősöd van nem leszel erősebb, nem kell sok rúnaoldal ahhoz, hogy győzz. Aki erre fogja hogy rosszabb a másiknál, az egyszerűen szar gamer.
Az a pay to win amikor Bélácska vesz heti 500 sét Metinen, hogy folyton forgasson és optolgasson, ettől jó cuccai lesznek, és hiába nem tud játszani, az erős itemek miatt lever sokakat.
Ennek ellenére a Dotában egy 1000 órás ugyanolyan esélyekkel indul, mint egy 1 órás, míg a LoLban az 1 órásnak óriási hátránya van a hőshiány, rúnaoldal (bármit is csináljon) miatt.
Ezért mondanám azt, hogyha van 2 jelzőnk: p2w és nem p2w, és rá kell akasszunk 1-1-t a Dotára ill. LoLra, akkor a nem p2w kerül Dotára, a p2w a LoLra (bár inkább pLay to win, akkor is szerezhetsz valamilyen szintű előnyt, ha ez nem is olyan jelentős mint más játékokban).
Erre meg itt a vaálsz: A dotában mindenki azzal játszik ,amivel akar, így amíg nem jutsz nagyobb szitnre, kínszenvedés a játék ,emrt "jaj ezt is kipróbálom" nobokkal dob foylton össze. A lol-nak tökéetles ösztönző rendszere van, hogy megtanlj játszani.
És mrie rnakedezhetsz, ami a legfontosabb a játékban, addigra simán van 20-30 hősöd, kellő rúnával.
Míg adotában a z enne kmegfleelő szitnen is tele van noob gyökérrel, aki akkro próbálgatjaa hősöket. Szomorú.
"Ezért mondanám azt, hogyha van 2 jelzőnk: p2w és nem p2w, és rá kell akasszunk 1-1-t a Dotára ill. LoLra, akkor a nem p2w kerül Dotára, a p2w a LoLra "
Továbbra sem értitek meg, mi aza p2w. Miért akarsz te egy oylan jelzőt mindenáron árakasztani a lol-ra, ami nem igaz? Nevetséges.Ennyi belemagyarázós ökröséget. Ha fejreálltok kedves Dotások, akkor sem lesz igazatok, mert amit mi írunk ,az tény, amit meg ti, az "jaj kierőszakolom a hüyleséget igazságnak" röhej.
Látom, nem vagy okos :/ elmondom, hogy egyikkel sem játszom, szóval nem vagyok "hülye Dotás", csak mindkettőt próbáltam... nem arról volt most szó, hogy rankedben milyen skillű emberek vannak, nem is arról, hogy ki milyen herokat játszik (mellesleg ne mondd, hogy LoLban nem próbálja ki senki a champ rotation összes heroját).
Arról szólt a kérdés, hogy a Dota pay to win-e, OP megmondta, hogy ő a LoLt 9/10 NEM pay to win. A Dota akkor 10/10 pay to win, mert SEMMIT NEM LEHET PÉNZÉRT VENNI, AMI ELŐREJUTTAT A JÁTÉKBAN. Ha szerinted 10 rune page 1-hez képest, illetve 10-15 meta hero a rotationös... mennyi, 4-5 igazán meta herohoz képest, akkor nem vagy LoLra sem alkalmas.
Ha végigolvastad volna a válaszomat, láttad volna azt is, hogy odaírtam: "inkább PLAY to win".
De te most már csak keresed, hol köthetsz bele bármelyik válaszomba, mert amiért többet Dotáztam, mint LoLoztam ezért köcsög vagyok, gondolom.
Ez egy kib*szott összehasonlítás, soha nem az volt a kérdés, hogy a LoL pay to win-e, hanem hogy a Dota mennyire az. Ha 1-100-as skálát nézünk akkor a 2 összehasonlításában a LoL 100, a Dota 0 (mert az utóbbiban semmit nem lehet pénzért venni komzetikán kívül).
Ha megkérdezném, hogy egy Volkswagen TDI, vagy egy benzines Suzuki megy jobban dízellel, akkor a Volkswagen 100, mert azzal lehet menni, a Suzuki 0 mert nem.
Ha megkérdezném, hogy a Film+ vagy a HírTV ad jobb filmeket, akkor a HírTV 0, mert nem ad filmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!