Kezdő vagyok a LoL-ban ráadásul lány :c Nem igazán ismerek segítőkész embereket, akik segítenének fejlődni. Valakinek lenne kedve velem játszani néha?
Figyelt kérdés
2015. szept. 18. 09:54
1/5 anonim válasza:
nem
keress ismerőst, baráti körből valakit aki segíthet. Én őszintén megvallva nem szerettem a barátnőmmel együtt LoLozni, mert rettentően érződött a tudásbeli különbség.
2/5 anonim válasza:
"mert rettentően érződött a tudásbeli különbség"
Á szóval sz*rrá ver téged? :DDD
3/5 anonim válasza:
Ha így lett volna én örülnék a legjobban, elhiheted :D
4/5 anonim válasza:
én is nemrég kezdtem(kb 1 órája xD) én is kezdő vagyok lol-ban de hasonlókkal már volt dolgom. játszhatunk együtt is amint rájöttünk hogy kell. :D
5/5 anonim válasza:
megtanulod magadtól? nem mindenki úgy kezdte el hogy a kezét fogták.. én is lány vagyok és még annó egyedül kezdtem játszani. ha nem tudod mi micsoda, google a barátod, vagy nézz meccseket twitch-en, de nehogymár életképtelen legyél egyedül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!