Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dota2 vagy Heroes of The...

Dota2 vagy Heroes of The Storm? Melyik a jobb szerintetek és miért?

Figyelt kérdés

2015. aug. 23. 10:09
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:

"Nem nincsenek ilyenek"

De igen, vannak :))

És persze cska adotában van coemback, izgalmas meccs, meg minden, ami kell, a lol eldől 5 perc alatt, mindig, minden helyzetben.

Állításod szerinta lolnál sokka ljobb adota. Ezt eddig smemivel nem sikerütl alátámasztanod, azon kívül ,hogy szubjektíven mit gondolsz. és az egész abból indult ki, hogy mindenáron el akarod érni ,hogy adota GENIS jobb, mert jobbnak kell ennie, mert te azt mondtad, mert a lol nem elhet jó, főleg nem annyira, mint a dota...

Nonszensz.

2015. aug. 26. 13:06
 42/54 anonim ***** válasza:
46%

Nem mondtam hogy nem lehet jó a LoL. Egyszerű játék, könnyen rálehet érezni, nem kell nagy sok hős közül választani, nem igényel nagy választási lehetőséget és népszerű.

LoL-ban nem sok come backet láttam az 5 éven alatt. Izgalmas meccs kb addig tart amíg az egyik fél meg nem szerez egy kisebb előnyt mert onnan már 90%-os eséllyel megjósolható a győzelem. Nem mondtam időt hogy mennyi alatt dől el még mindig:)

Állításom szerint nehezebb, több odafigyelést igényel, több taktikai döntést kell meghoznod és nagyobb come backek várhatóak minden meccsnél és a 100x hős tényleg közel annyi mert ott hight mmr-en is játszák őket.

Ez személyes vélemény hogy nekem ezek miatt jobban bejön.

Nekem a nehezebb komplikáltabb jön be, neked meg az egyszerűsített kiszámíthatóbb. Ez van. Nem vagyunk egyformák.

Csak megkérdezem mert olyan jó álláspontod van. Mennyi az Elo-d/ hány év játéktapasztalatod van és kb hány ranked meccs van mögötted?

2015. aug. 26. 13:17
 43/54 anonim ***** válasza:
0%

Dotát leszedheted. Free to play.

Játsz rajta 10 meccset és megnézheted hogy melyik a nehezebb. Már van valami tapasztalatod a MOBA-ban szóval nem lesz nehéz nyerni.

2015. aug. 26. 13:27
 44/54 anonim ***** válasza:

Értem én, neked aza játék jön be, amiben kevésbé számít a skill ,areflexek, a gyors döntéshozatal, cask osk tárgy legyen. Egy olya njáték ,ahol ne mszáímt a meccs első fele, voltaképp semit, csak a vége. Világos. Szíved joga.

Ezért játszo kén egy skilles, az ember tudását nagyban használó játékkal, ahol több hős közül váalszthatok, mitn atiédben, ahol végig számít a játék.

2015. aug. 26. 13:31
 45/54 anonim ***** válasza:
46%

Én nem szóltam egyik játék mellett sem,csak azt nem szeretem amikor hülyeségeket írnak.

A dotát azért szeretik az emberek mert hight elon is több az olya nchampion amivel játszanak,bonyolultabbb és több benne a kihívás.

A Lol-t pedig azért,mert egyszerűbb,jobb reflex kell és annyira nem nehéz beletanulni mind a dota2-be.

Ettől függetleneül valami nem lesz jobb csak azért mert bonyolultabb és azért sem,hogy egyszerűbb.

És azt honnan szetted,hogy a játékosok 90 százaléka diában van?

Mutass már egy ilyen statisztikát!

2015. aug. 26. 13:56
 46/54 anonim ***** válasza:
Tetszik ahogy az utolsó milyen elegánsan kikerülte azt a tényt, hogy gyakorlatilag az egész játékvilágban mindenki anyázza a másikat, kezdve a CoD vs Battlefielden kívül a PC vs Konzolig. A mai világban pedig ha gamer vagy akkor degeneráltnak néznek, tök mind1 hogy lolozol vagy mass effectezel :D
2015. aug. 26. 14:19
 47/54 anonim ***** válasza:

,,És azt honnan szetted,hogy a játékosok 90 százaléka diában van? ''

Itt az értelmezéssel is bajok vannak. Azt írtam hogy a játékosok 90-95%-a dia alatt van:)

,,Értem én, neked aza játék jön be, amiben kevésbé számít a skill ,areflexek, a gyors döntéshozatal, cask osk tárgy legyen. '' Igazad van dotában ha meghalsz a rossz döntés miatt az 300-500 goldodba fáj. LoL-ban hogy is megy ez?:)

Elot, évnyi tapasztalatot és lejátszott ranked meccsek számát mondjátok már:)

2015. aug. 26. 14:41
 48/54 anonim ***** válasza:
Elnézést kérek, a százalékosta félreolvastam.
2015. aug. 26. 14:45
 49/54 anonim ***** válasza:
46%

Egyesek, hogy tudnak ennyit veszekedni ezen? Miről is szól ez az egész, mit akartok bizonyítani ezzel, meg egyáltalán kinek?

Ha mindennek elhordod a lolt, vagy a dotát, változik valami? Rosszabb lesz tőle az egyik? Vagy talán jobb a másik? Elárulom: l***sz sem fog történni.

Azzal, hogy itt veritek a nyálatokat csak mégjobban lehúzzátok a 2 játék community színvonalát...

2015. aug. 26. 16:47
 50/54 anonim ***** válasza:

tessék gyerekek, itt vannak a statisztikák:

[link]

2015. aug. 27. 21:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!