Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dota2 vagy Heroes of The...

Dota2 vagy Heroes of The Storm? Melyik a jobb szerintetek és miért?

Figyelt kérdés

2015. aug. 23. 10:09
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
46%
Egy biztos hogy NEM A LOL!
2015. aug. 23. 10:17
 2/54 anonim ***** válasza:
100%

Heló!

Nincs olyan, hogy jobb. Hasonlóak, de mindegyik más. Ha valaki azt mondja neked, hogy a Dota2 a "legjobb", de mondjuk neked nem tetszik, akkor is játszol vele? Nem hiszem. Ki kell próbálni mindkettőt, és az alapján dönteni.

(Nekem például a játék világa és a karakterek számítottak a legtöbbet abban, hogy a lol-al játszak. Warcraft 3-ban nem jött be a dota, mint mod, nem tetszett, így speciel azt hagytam.)

SZóval dönts te is az alapján, hogy melyikkel akarsz játszani, és nem úgy, hogy melyiket mondják.

2015. aug. 23. 10:19
 3/54 anonim ***** válasza:
33%
Heroes. Gyors, pörgős, nem kell egymillió képességet és tárgyat fejben tartani.
2015. aug. 23. 10:20
 4/54 anonim ***** válasza:
12%

Első,nem tudom,hogy miért kell mindig a lol-al jönni...

Szerintem mindegyiket odaveri,és nem hiába csak a lol lett esport (moba)

2015. aug. 23. 11:13
 5/54 anonim ***** válasza:
100%
A Dota 2 is eSport, abból is rendeznek világbajnokságokat. Ha jól tudom, a játékosok számát tekintve népszerűbb is, mint a LoL.
2015. aug. 23. 11:20
 6/54 anonim ***** válasza:
77%

Még jó hogy van Esport a Dotából, a Hosból, sőt még a Smiteból is. LoL sehol nincs egyikhez képest sem, csak a sok 10 éves ezt képes betanulni. Például alapjaiban a Dota 2 meg a LOL ugyan az a játék, csak a Dotában kicsit komplexebb dolgok vannak. A LoL a vérpisták játszótere, retek grafika, nevetségesen egyszerű karakterek, szánalmas community, 6 év alatt alig van játékmód..., van 120 karakter amiből kb 30van benn általában egy adott metában.

Amúgy jórég nem játszok egyikkel sem már, unalmas a moba műfaj, viszont esport nézője vagyok mindegyiknek, és furcsa hogy a leggyengébb meccseket a LOLban lehet látni, LOL esportot csak Faker miatt éri meg nézni...

2015. aug. 23. 11:23
 7/54 anonim ***** válasza:
32%

" LoL sehol nincs egyikhez képest sem, csak a sok 10 éves ezt képes betanulni. Például alapjaiban a Dota 2 meg a LOL ugyan az a játék, csak a Dotában kicsit komplexebb dolgok vannak. "

Már vártam az ilyen hozzászólásokat. Én több mint 10 éve Warcraft 3-azok.Most írjam ezt: "Hol van a Dota 2 ahhoz képest? Vagy atöbbi moba? 1 hőst kel irányítani? Taps, taps, az ám a micro!"

Ez hüyleség lenne. Ahogy az is hüyleség, hogy azzal jönnek valakik, hogy ez meg ez gyerekjáték, blabla, iylen könnyű oylan könnyű...

Ekkore nonszensz ökörségeket is csak a hater barmok képesek benyögni, akik nme képesek elfogadni, hogy valakinek ez, másoknak az tetszik, és azt hiszik ,cska az ő játékuk a csúcs, mert ŐK azzal játszanak. Röhej.

"viszont esport nézője vagyok mindegyiknek, és furcsa hogy a leggyengébb meccseket a LOLban lehet látni, LOL esportot csak Faker miatt éri meg nézni..."

Ez többet is elárul, mint kell arról, menynrie vagy kompetens a témában, főleg a lol-t illetően.

ma 11:20

A játékosok számát tekintve a lol-al sokal többen játszanak.

2015. aug. 23. 11:47
 8/54 anonim ***** válasza:
73%

Már vártam az ilyen hozzászólásokat. Én több mint 10 éve Warcraft 3-azok.Most írjam ezt: "Hol van a Dota 2 ahhoz képest? Vagy atöbbi moba? 1 hőst kel irányítani? Taps, taps, az ám a micro!"

Hol van a Warcraft 3 a Battlefieldhez képest? Abban még célozni is kell!

2015. aug. 23. 11:56
 9/54 anonim ***** válasza:
78%

Elég harmatos kis oltás volt ez.

1. a wrcraft 3-ban is kell célozni - skillshotok.

2. te egy fps-t akarsz összehasonlítani stratégiai és moba játékokkal. Nonszensz.

3. Ha már mondaszs vlamit, leglaább némi ésszel tedd, hogy a semminél többet érjen.

2015. aug. 23. 12:39
 10/54 anonim ***** válasza:
7%

K.O. a 88 százalékosnál

A lol-t szidhatjátok, leszólhatjátok, de aszámok magukért beszélnek, ronggyá veri népeszeráségben a többit. gg

2015. aug. 23. 12:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!