Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dota2 vagy Heroes of The...

Dota2 vagy Heroes of The Storm? Melyik a jobb szerintetek és miért?

Figyelt kérdés

2015. aug. 23. 10:09
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
66%

Azért mert valami népszerű még nem biztos hogy jó... a Barátok Közt is népszerű... a nyugdíjasok körében. A lol meg a kisgyerekek körében. Nonszensz azt látni hogy a játék semmimásból nem áll mint flameből, kis szinten nagy szinten, rankeden, normálon, funmódon stb. Jó talán nem 10 évesek játszanak vele csak, csak az a baj hogy legtöbb értelmiségben ott jár.

Hol vannak a LoL-os karakterek összetettségben olyan karakterekhez képest mint Invoker, Meepo vagy Naga Siren? Sehol. Ha csak a dotát meg a lolt nézem is félelmetes külömbség van a két játék irányíthatóságához képest. De vegyük a Smite-t alapul, jól kivan egyensúlyozva, az összes isten benne van a játékban, nincsenek nagy külömbségek. Lásd lolban szezononként van 30 karakter aki jó, a többit néha havonta egyszer lehetett látni.

A Riot skinrendszeréről annyit hogy igen csúnyán lehúzza az embereket, arról nem is beszélve hogy Copy-Pasteli a karaktereket, tonnaszámra. Nem tudom tudtad-e, de Azir konkrétan Phantom Lancer copyja.

Esport... khm.. ennyit erről: [link]

2015. aug. 23. 13:05
 12/54 anonim ***** válasza:
51%

UI: Amúgy nem azért de az egész LCS-ben, az Ázsiaiaknál vannak a legjobb meccsek, és azért emeltem ki Fakert mert a srác az egyik legskillesebb mides, az ő játékát sokkal élvezetesebb nézni mint az Európaiak unalmas meccseit.

Mellesleg a fél EU LCS kibukott Ázsiaival van tele.... még az agyon istenített FNatic is..

2015. aug. 23. 13:10
 13/54 anonim ***** válasza:
77%

Ja, a számok magukért beszélnek bizony.

A dotából többmilliós versenyek vannak, a lolból meg... hm... Nyerhetsz pár tízezret ha istenkirály vagy egy egy aktív skilles hőssel? Na takarodj már :'DDDDDD

2015. aug. 23. 13:11
 14/54 anonim ***** válasza:
15%

#11: Ez a link egy kicsit öngól is.

Tehát értelmezzük:

-Dotában kicsivel több, mint 2x annyi a pénz

-LoL- ban majdnem 3x annyi játékos

-3x több LoL Tournament

Csak a nyereményben körözi le a LoL-t, ergo a LoL sokkal népszerűbb esport szinten (is).

Mind a 2 játékban jártas, pártatlan személyként elmondhatom, hogy a LoL tényleg nagyon közel áll egy lebutított Dotához. És pont az egyszerűsége miatt lett olyan felkapott.

Na de vissza a kérdéshez: Részemről egyiket sem tartom jobbnak. Mindenki az ízlése szerint válasszon az összes MOBA közül. Én HoTS-t csak a bétában játszottam. Nekem nem jött be annyira, mint a Dota, én azt választanám.

Próbáld ki mind a kettőt és válaszd amelyik jobban tetszett.

2015. aug. 23. 14:19
 15/54 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a HOTS játékát se a LoL-hoz se a Dotához nem lehet hasonlítani teljesen más dolgokat kell csinálni, egy HOTS-ban mint egy Dotá-ban vagy LoL-ban.Én mind 3 játékkal játszottam de a legjobban a HOTS tetszik és most is ezzel játszok,a borzasztó jó csapat munka és a különböző pályák miatt, de egy biztos a LoL a legnagyobb csapat pusztító önző játék és emiatt ment el tőle a kedvem(Megjegyzem 24-es szintig vittem el!).A Dota jól össze van rakva és a csapat munka is király már kisebb szinteken is jókat lehet játszani random emberekkel habár vannak szar keverők de azok mind 3 játékban megtalálhatók.A Dota nálam azért lett unalmas mert igazából nem láttam magam előtt célt, mivel az összes hős megvan és miután megtanultam 3 hőssel játszani ez utána kedvem se volt a többihez hozzá nyúlni.De ha választani kéne az embernek, a 3 játék közül akkor csak azt tudom ajánlani mindegyiket próbálja ki és legalább öljön bele 2 hét minden napi játékot majd döntsön.
2015. aug. 23. 17:09
 16/54 anonim ***** válasza:
46%
Aki komolyan vette a Battlefieldes hozzászólásom annak részvétem. Press F to pay respect. Press W to never forget.
2015. aug. 23. 17:39
 17/54 anonim ***** válasza:
0%
aha, hát ennyit a dota közösségről..xD rögtön a semmiből jöttök támadni a lol-t! xDD vicces, ahogy minden dotás szidja a lol a közösségért, meg minden, erre meg ők akik piszkálódnak. még lol-ost nem láttam hogy elkezdett volna veszekedni és alázni a dotát.. szóval ennyit erről :P és egyébként igen, a számokat meg kellene néznetek, keressetek rá, a lol toronymagasan veri az összeset, nincs kifogás, egyszerűen verhetetlen, röhejesen népszerűbb a többinél. na ennyire "okos" és "rangos" a dotaközösség.. én a dotával kezdtem, és egyáltalán nem találom nehezebbnek mint a lol. csak azért mert valaki elkezdte ezt a dota nehezebb mint lol őrültet, azóta minden dota játékos fennhordja az orrát
2015. aug. 23. 23:41
 18/54 anonim ***** válasza:
100%
Remélem tudod, hogy ezzel a kommentel magad ellen szóltál:D!Amint egyébként olvashattad nekem mind 3 játék a kezembe volt így alkottam véleményt te pedig, úgy hogy a Lol-t húzod, a Dotába meg akkor félig szagulhattál bele mivel a nehéz last hit meg a rengeteg active item miatt szokták azt mondani, hogy nehezebb a Dota és nehezebb is!Ami meg a számokat illeti igazad lehet bár a többit kétlem.A Heroes of the Storm pedig friss moba és kitudja mit hoz a jövő hiszen Blizzard játékról beszélünk ;)!
2015. aug. 24. 00:35
 19/54 anonim ***** válasza:
92%

#17 Igazából az a sok account ami miatt több játékos van ott az inkább csak a emberek 2. 3. accountja hogy megkapja az ingyen pontokat amit pénzért lehet venni :)

Kérdésre vissza. Attól függ mit keresel.

Egyszerű és nagyszerű = HOTS

Kicsit bonyolultabb és nagyszerű = LOL

Bonyolult, sok tanulást igényel és nagyszerű = Dota

2015. aug. 25. 14:45
 20/54 anonim ***** válasza:

Utolsó,Igazából attól,hogy több karaktert húzol attól még nem lesz tobb RP-d.

Ahhoz,hogy rp-t kapj 10-et kell fehlúzni(refer a friend-el,ami meg fog szűnni)és akkor kapsz,de ezt úgyis látja a RIOT ezért az illetőket bannolják.

És ezek csak smurf accountok.

Dotában is lehet,nem?

2015. aug. 25. 16:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!