Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dota2 vagy Heroes of The...

Dota2 vagy Heroes of The Storm? Melyik a jobb szerintetek és miért?

Figyelt kérdés

2015. aug. 23. 10:09
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
#20 Dotában is biztos lehet, de ott nincs értelme bármi ilyesmit csinálni. Ott minden hőst megkapsz , itemeket meg véletlenszerűen adja.
2015. aug. 26. 07:30
 22/54 anonim ***** válasza:
50%

Riot látja és bannol:D Haha:D

Elmond neked hogy amíg loloztam volt 20-30 referal accom és egy csak én voltam. Ismertem olyat akinek 200!! volt egyedül.

A lol természetesen népszerűbb mint bármely más moba pont azért mert egyszerű és egy 7 éves is eljátszik vele úgy hogy sikerélményt tud szerezni. (játszottam olyannal akinek tényleg a 7 éves fia is velünk volt...)

A lol-ban nincs úgymond ,,unbalance'' mert ott ha már 2 seces silenced van akkor már op vagy, a dotában van olyan kari aminek 8 sec van és mégsem op.

LoL-ban nincs nagy diferencia karakterek között. Pl mid: Death cap, penes csuka, void staff, Zhonya, Abyssal/Banshee/roa/nashor. A 6 itemből 4 simán betippelhető és csak a sorrend változhat. Dotában azért ez nagyon nem így van hogy az összes midesnek ugyan azt veszed. (Az ADC-t nem is mondom mert ott még jobban fix)

LoL melletti érvek: egyszerű, gyors sikerélmény, behatárolt karakterek (nem 120 kariból hanem kb 30-ból választasz), nem nagy baj ha meghalsz, nincs comeback.

(ami viszont gáz hogy ott egy carry nem igazán carry mert egy support is simán beveri és nem ritkán hasznosabb egy tresh supp mint egy adc)

Dota mellett/ellen: komplikáltabb, nem díjazza a halálokat és óriási throw lehetőséggel játszol, nehezen megtanulható (már csak az itemek sem egyszerűek) viszont aki ráérez az nagyon megszereti (ami kb 100-600 óra között történhet meg rutintól függően).

Személyes véleményem hogy a dota jobb, mert ott minden karakter a saját posztján jó (pl egy carry late gameben tényleg carry és nem csak azt mondják) és végre egy játék ahol nem az az első dolog ha valami op hogy lenerfelik zeróba mert az új hőst játszák...

100+x kariból 90-et biztos játszhatsz ami mégis csak komplikáltabb játékot hoz mint a 30/120.

HOTS-ot nem próbáltam, de ahogy hallom nem valami nehéz viszont nem is olyan népszerű mint az előbb említett 2 játék.

2015. aug. 26. 09:09
 23/54 anonim ***** válasza:

Jó erősen a hasadra csaphattál amikor azt írtad,hogy 30/120 hős használható...

Elmondanám,hogy nekem már megvan az összes.

ÉS TELJESEN mindegy,hogy mit pickelek!

Ha jól játszol vele akkor bárkit learathatsz!

Vegyük például Yorcik-ot az egyik legjobban nem játszott karakter.

És mégis lehet olyan statokat össze hozni vele,hogy csak na.

És az sem igaz,hogy vanna kolyan hősök amikkel mehetsz 5v1-be és mindenkit szétszed..

Ki találta ki ezt a marha nagy hülyeséget?

Ha egy Darius el van feedelve 12/0-ra

Az enemy pedig csak 0/12-on áll,akkorsem tud 1v5-be belemenni mert szédszedik.

Ezt csak olyan emberek mondják akiknek fogalmuk sincs a játékról.

Nem mondom azt,hogy a lol jobb mint a dota 2,de akkor sem kell találgatózni és hülyeségeket kitalálni.

Kinek mi tetszik!

2015. aug. 26. 09:37
 24/54 anonim ***** válasza:
0%

Annyira könnyű a lol... Gondolom amikor kipróbáltátok, úgy 60-70 mecsu tán dia 2-3 körül végeztetek - elvégre annyira könnyű.

Ha aDota azért "jobb", mert több cucc van, és ezért "összetettebb", akkor a lol meg azért "jobb" - és azért nem tetszik a dota fanoknak -, mert ott meg a ksill számít.

"álíltólagos carry"? Ja, max azért álíltólagos, mert nem tudtad használni.

A dota-ban nyugodtna kattintgatva, szép komótosna is beverheted az ellenséget, mert egyszerűen nem éípt annyira az egyéni skillre, mint a lol.

Lol-al bárki játszahat, mert knnyebb? Dotaban bárki elkattitngat egy nyugdíjas szinten, annyira nem számítana ka reflexek, időzítések, annyira nincs prögés. Szépen várod a late gamet a late games hősöddel, és élvezed, hogy hála ajáték összetettségének, nem tudnak mit csinálni ellned, és komótosna cammgosz előre és néha kattintassz. Wooooooooow!

2015. aug. 26. 09:47
 25/54 anonim ***** válasza:
46%

A LoLban a skill számít? Pont erről rizsázott az előző: 30/120 hős játszható, a Metában hatalmas buffot kap az a 30 hős amivel még jóskapista a 2éves szomszédod is eltud játszani.

Például: https://www.youtube.com/watch?v=CJo18Hg3XEs

2015. aug. 26. 09:51
 26/54 anonim ***** válasza:

Szóval belinkelsz egy videót, amin egy 2 szinttel lemaradt játékos -a ki láthatóan közel sicns egy szinten az ellenfelével -, gyaníthatóan fail buildel harcol az egyik legnagyobb coutnerje ellen. Fantasztikus, ez midnent megmagyaráz!!!

Továbbra is azt tudom mondani: ha ennyire könnyű, miért van valaki bronzeban, miért diaban? Miért jobb az egyik játékos szinte összemréhetetlenül a másiknál? Hiszen ez egy könnyű játék!

Ahogy a lövöldözősök is! Csak mész, és néha lősz. Brilliánsan egyszerűek!

Bárki játszhatja midnegyi kjátékot. Az más kérdés, ki hogy játsza. Ki menynire tudja játszani,mennyrie tudja kezelni a hősét, a szituációt, mennyi stratégiai érzéke van...

De ahogy látom, a dota fanok csak azt mondják "a miénk összetettebb és bonoylultabb, tehát jobb".

Az, hogy ez mekkroa nonszensz butaság, nem is kell, illetve nem is kellene firtatni, de láthatóan nem esik le. Szomorú.

2015. aug. 26. 10:41
 27/54 anonim ***** válasza:

Ha elhiszed azt a videót akkor gratula,el sem nyomta az ultiját,egyébként már elmondtam mi a véleményem a metáról,és akkora buffot azért nem kapnak.

Nézd meg az UOL-t!

Off meta,náluk ez a lényeg és mégis elég sok győzelem van a hátuk mögött..

2015. aug. 26. 10:43
 28/54 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kell mindig azzal jönni,hogy 120 ból 30 használható...

Aki ilyesmit mer állítani,az azt sem tudja,hogy miről beszél.

A counter pedig más,és az sem a champion árától függ.

egy 450-es is counterelhet egy 6300-ast.

2015. aug. 26. 10:45
 29/54 anonim ***** válasza:
"LEgnagyobb counter" Előbb arról papoltál hogy így skilles úgy skilles... most meg counter? LMAO
2015. aug. 26. 11:08
 30/54 anonim ***** válasza:
0%

Bocsánat hogy full béna vagyok a az ex dia3 középpel.

Yorickot hozod fel példának amikor azt a karit 1v1 ben csak nunu verheti ha skilles.

Nézzünk meg mondjuk egy mMster Yi-t vagy mondjuk ashe-t esetleg Xin Zhaot. Mikor láttatok profi meccsen bármi ilyesmit is vagy akár Hight elon?

Beszéltek össze vissza mert elértétek talán a platinát mert az hú de nagy szám. West-en játszottam és nem divat játékos vagyok hanem 5 évet nyomtam szóval tudom miről beszélek.

Pattogsz itt hogy senki nem ért a játékhoz. Állítólagos carry?:D Hallod volt olyan hogy 9/0 caitlinnel hight elon kiszoptam mert a team protectet nem tudott nyújtani és free target voltam úgy hogy az enemynek nem volt bot lane-je...

Nyugodtan pickelgetsz a dotában?:D Hallod ott nem 20 kill meg 30 történik egy meccsen hanem 60-100 és ott nem úgy van hogy oké 10 sec és éledsz. Ott van hogy 1 percig csak halott vagy és bukod a pénzt rendesen halálonként...

,,Nincsenek olyan karakterek'' Nem tudom linkelni, de Faker LeBlancal 2 vagy 3 embert szedett ki egyedül a tsm vagy a cloud 9 ellen mi ez ha nem OP...

Na meg ugye Master Yi-ről rework után ne is beszéljünk, vagy maokai rework után...

Oké nem 30 hős játszható. Akkor nézzünk meg 10 profi meccset és ha találsz 35 különboző karaktert vagy akár hight elo rankeden amit játszanak akkor teljesen igazad van és mi vagyunk a hülyék.

A counter nem azt jelenti hogy az ára miatt counter... Ryze is az egyik legOPbb karik között volt nem is 1 hónapig csak mindig nerfelték meg ez meg az.

Kedvenc példám: Amikor corki Q-ja reworkot kapott rossz carry volt 0 hight elo pickel. Season végére top pick lett mert a többi adc-t lenerfelték. Tristanát nem használták kb 3 évig. Most hogy elég erős volt a többi carryhez (a sok nerf miatt) egyből rework kellett mert túl op lett ahogy hagyva volt. Gragast már meg se említem vagy mondjuk Evelint.

Nocot pedig hight elon-n vagy ranked meccsen nem is lehet látni úgy szét van szedve.

Ja és hogy miért vannak bronzban? Azért mert még ehhez a játékhoz is bénák... Miért játszanának nehezebbel ha még ez se megy?

2015. aug. 26. 11:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!