Pár kérdés Skyrimról?
Nemrég vettem meg, most éppen töltöm le. Lenne 1-2 kérdésem.
-Mennyi a maximum szint?
-Kb mennyi idő alatt lehet elérni?
Én ilyen nyilazós, sunyulós, késelős karaktert szeretnék elsőnek:
-Melyikre lenne érdemes tenni? (mana,élet,stamina)
-A perkeket elsősorban sneak, archery, light armorra tervezem. Esetleg még valami, ami hasznos egy assassinnak?
Tudtommal nincs maximum szint,Az idő ami alatt elérhetsz egy nagyobb szintet az attól függ hogyan játszol, Élet-Stamina ami fontos, és ajánlom a lockpicking,enchanting, one-handed,és később a blacksmithing skillt is(Elég erős íjat lehet vele készíteni) :)
De hogy mi a jó neked azt majd megtapasztalod a későbbiekben :)
Ha mindent feltolsz 100-ra, akkor pontosan 81,5-ös szintet érsz el. Viszont az új patch bevezette a legendary-rendszert.(Ha eléri a skill a 100-at, akkor resetelheted, és a perkeket visszakapod, amiket elköltöttél.)
Az illusion nagyon hasznos egy sunyulós karakternek(muffle, invisibility, silent casting stb.), és felvinni 100-ra kb. 10 perc:
Az első nagyobb városban vedd meg a Muffle spellt, és castold le sokszor.Nagyon gyorsan fogja vinni a skilledet.(Manát visszatöltheted, ha vársz 1 órát.
Jó armor assassin-nak az Ancient Shrouded Armor( https://www.youtube.com/watch?v=NKq3IIScX4M)<- így lehet megszerezni lvl1-en.
A thief-nek viszont a legjobb armor a Dragonborn dlc-ben van ( https://www.youtube.com/watch?v=vhfNFSzWPgk).
Az élet mindig hasznos, de a stamina jó íjásznak, mert stamina árán be lehet zoomolni az íjjal(perk), és jó sneak-kel, mert lehet gurulni(perk).
Ha késelsz, mindenképp szerezz egy olyan enchantolt kesztyűt, mint az ancient shrouded gloves. A kesztyűvel + 2 perkkel 30x-osat tudsz sebezni késsel hátulról(sneakelve).
Köszönöm a válaszokat.
Én igazából egy mágia nélküli karakterre gondoltam elsőnek. Majd a következő karakternél akkor beleépítem az Illusiont is.
Még annyit, hogy kb milyen arányban kell a health/staminát növelni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!