Melyik Assassin's Creed-et vegyem meg?
Az AC4-gyel már játszottam (haverommal), és nagyon tetszett, azt azért nem venném meg mert szinte végigjátszottuk (igaz, hogy a haveromé volt a játék és nem az enyém, de az a rész már nem lenne nagy újdonság).
Akkor szerintem az AC2 marad. Ahogy utánanéztem az AC2-nek láttam az Abstergo-t (ami a közeljövőben játszódik) ami az AC4-ben is van. Az a része nagyon tetszett!
És az AC2-ben van multiplayer játékmód? És még vannak szerverek? Csak mert ha végigjátszom utána csak multiba tudom játszani, mert ha végigjátszom, utána nem akarok újra nekiugrani a singleplayernek, hanem inkább majd a multinak és ahogy látom nem mai játék és már szerintem kevesen multiznak az AC2-vel.
Elég fura Assassin's Creed játékot ajánlani.
Az első rész a történet szempontjából eléggé fontos. Az első rész játékmenetileg visszamaradott, monoton, sokak "assassin szimulátorként" emlegetik. Nincs más dolgod, mint információt szerezni a célpontodról, majd ha van elég, megölni, és kész. Viszont amit tartalmaz a program, az minden ezt követő epizódot megszégyenítő párbeszédeket, a mai világra is rávetíthető eszmefuttatásokat, és egy brutálisan komoly hangulatot.
Ezen recept után a Ubisoft változtatni kívánt, és a 2. részt tökéletesen emészthetővé, elfogadhatóvá tette. Csináltak egy nagyon jópofa, szerethető karaktert, egy teljesen átlagos, de követhető sztorit, és kidolgozták a játékmenetet is. Számomra a második rész történet és hangulat szempontjából hatalmas visszamaradás az első részhez képest, de a játékmenet nagyon sokat fejlődött.
Ha fogékony vagy egy komoly történetre (nincs magyar felirat, még angol sem!), mérsékelten érdekel a filozófia és a vallásos válság, és egy viszonylag komor programmal akarsz játszani, akkor az első, igazi Assassin's Creed a Te játékod. Ha egy emészthető akciójátékot akarsz kellemes hangulattal, jópofa főszereplővel, AAA játékokra jellemző kötelező tragédiával és történetvezetéssel, akkor a 2. részt ajánlom. Hozzáteszem, játékmenetre a 2. rész jobb.
Ahogy írtad nem biztos megtudod venni a többi részt akkor a Black Flag-et tudnám javasolni.
Annak a modernkori szála is már különálló (Nem kapcsolódik az előzőekhez) és a játékban tengernyi tartalom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!