Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik Assassin's Creed-et...

Adamhu99 kérdése:

Melyik Assassin's Creed-et vegyem meg?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy Assassin's Creed-et venni, de nem tudom, hogy melyiket. Még nem volt meg egy se és nem tudom, hogy érdemes-e belevágni a közepébe, pl.: AC3. Ha jól tudom annak van előzménye az előző részben is, nem? Az elsőt meg azért nem akarom megvenni, mert sorba se tudok haladni, mert csak egyet vehetek (nálunk nem szokás zsebpénzt adni/kapni, ezért nem biztos hogy más részt is meg vehetek). És úgy hallottam, hogy az 1. részben meg nincsenek mellékküldetések (nem azt mondom, hogy ezért meg se akarom venni, de ha csak 1 játékot vehetek, akkor valamelyik jó részét venném meg).

2015. aug. 2. 10:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Engem a sorozaton átívelő modern kori háttértörténet mindig is idegesített, úgyhogy az egyes epizódokat különálló játékokként kezeltem. Szerintem a legtartalmasabb, legjobb történetű, legszebb epizódok a 2. rész, a Brotherhood és az AC4 voltak. De a Brotherhood a 2. rész folytatása, úgyhogy magában nem ajánlom. Ha a reneszánsz Itália érdekel jobban, akkor a 2. részt vedd meg, ha a kalózkodás, akkor az AC4 a te játékod.
2015. aug. 2. 11:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Elsőnek mindenképp a 2. részt. Az első elég nehéz, nincsenek meg benne azok a harci képességek mint a -ben. A 2 sok helyszínen játszódik sok szereplővel és jó történettel.
2015. aug. 2. 11:47
 3/7 A kérdező kommentje:

Az AC4-gyel már játszottam (haverommal), és nagyon tetszett, azt azért nem venném meg mert szinte végigjátszottuk (igaz, hogy a haveromé volt a játék és nem az enyém, de az a rész már nem lenne nagy újdonság).

Akkor szerintem az AC2 marad. Ahogy utánanéztem az AC2-nek láttam az Abstergo-t (ami a közeljövőben játszódik) ami az AC4-ben is van. Az a része nagyon tetszett!

És az AC2-ben van multiplayer játékmód? És még vannak szerverek? Csak mert ha végigjátszom utána csak multiba tudom játszani, mert ha végigjátszom, utána nem akarok újra nekiugrani a singleplayernek, hanem inkább majd a multinak és ahogy látom nem mai játék és már szerintem kevesen multiznak az AC2-vel.

2015. aug. 2. 13:21
 4/7 A kérdező kommentje:
És mit gondoltok az AC:Rouge-ról?
2015. aug. 2. 13:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Elég fura Assassin's Creed játékot ajánlani.

Az első rész a történet szempontjából eléggé fontos. Az első rész játékmenetileg visszamaradott, monoton, sokak "assassin szimulátorként" emlegetik. Nincs más dolgod, mint információt szerezni a célpontodról, majd ha van elég, megölni, és kész. Viszont amit tartalmaz a program, az minden ezt követő epizódot megszégyenítő párbeszédeket, a mai világra is rávetíthető eszmefuttatásokat, és egy brutálisan komoly hangulatot.

Ezen recept után a Ubisoft változtatni kívánt, és a 2. részt tökéletesen emészthetővé, elfogadhatóvá tette. Csináltak egy nagyon jópofa, szerethető karaktert, egy teljesen átlagos, de követhető sztorit, és kidolgozták a játékmenetet is. Számomra a második rész történet és hangulat szempontjából hatalmas visszamaradás az első részhez képest, de a játékmenet nagyon sokat fejlődött.

Ha fogékony vagy egy komoly történetre (nincs magyar felirat, még angol sem!), mérsékelten érdekel a filozófia és a vallásos válság, és egy viszonylag komor programmal akarsz játszani, akkor az első, igazi Assassin's Creed a Te játékod. Ha egy emészthető akciójátékot akarsz kellemes hangulattal, jópofa főszereplővel, AAA játékokra jellemző kötelező tragédiával és történetvezetéssel, akkor a 2. részt ajánlom. Hozzáteszem, játékmenetre a 2. rész jobb.

2015. aug. 2. 16:19
 6/7 anonim válasza:

Ahogy írtad nem biztos megtudod venni a többi részt akkor a Black Flag-et tudnám javasolni.

Annak a modernkori szála is már különálló (Nem kapcsolódik az előzőekhez) és a játékban tengernyi tartalom van.

2015. aug. 2. 19:45
 7/7 PartyKing válasza:
Black Flag
2015. aug. 8. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!