Én a harmadik részét tartom a legjobbnak. De a következő hajós rész is elég jó. Én a harmadikat venném meg. De ez én vagyok. Olvass utána, hogy melyik milyen, melyik korban játszódik és utána dönts, hogy melyik szimpatikus.
2014. jún. 20. 15:57
2/14 anonim válasza:
A 2/Brotherhood vagy a 3
2014. jún. 20. 15:58
3/14 Warren Scott válasza:
A harmadik tényleg egy jó rész, viszont a kérdező nem sok támpontot adott, hogy rendesen válaszolhassunk.
Attól függ, mi alapján akarsz dönteni. Te tudod milyen géped van hozzá, és hogy a játékmenet/játékélmény ami számít neked, vagy a történet.
Ez utóbbi esetben célszerű lenne az első résszel kezdeni.
A játékmechanika szempontjából is célszerű az elsővel kezdeni, mert ha fordított sorrendben játszod a részeket, akkor előfordulhat, hogy egy-egy mozdulatsorhoz vagy játék elemhez hozzászoksz ami a régebbi részekben még nem volt benne, így mikor azokkal játszol idegesíthet a hiányuk.
2014. jún. 20. 16:02
4/14 anonim válasza:
Viszomt ne feledd, hogy az első részt csak a történet miatt érdemes tolni. Szép kerek lesz tőle a sztori, de maga a játék nem lett a legjobb. Ha csak egyre can pénzed, akkor a kettőt venném meg.
2014. jún. 20. 16:52
5/14 anonim válasza:
Várd meg a steam summer sale-t, és hátha le lesz árazva.. :)
Szerintem ha még nem játszottál a játékkal, akkor az elsővel kellene kezdeni..
2014. jún. 20. 17:36
6/14 anonim válasza:
Ha használtan veszed meg valakitől, akkor két részre is elég ugyanaz a pénz.
2014. jún. 20. 18:05
7/14 anonim válasza:
Ha a történet nem számít annyira akkor a 2-öt vagy a Brotherhood-ot vedd meg. De az AC-sorozatnál szerintem lényeges a történet így célszerű lenne elsővel kezdeni
2014. jún. 20. 18:10
8/14 anonim válasza:
Brotherhood-ot.
Pc-re akarod gondolom a az AC 1 elég gyenge lett a 2 irányítása szörnyű lévén nem kapsz normális billentyűket hanem ilyen ostoba ábrákat. Ja és a végén tekercseket kell keresgetni ha nincs meg az összes akkor nem tod befejezni a játékot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!