Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az Assasin's Creed 4-ben...

Az Assasin's Creed 4-ben miért nyírunk ki egy assasint, miközben ők a jók?

Figyelt kérdés
Az volt a küldi, hogy öljek meg egy menekülő assasint. Dehát ők a jók nem?? Össze zavart a téma.

2014. jún. 17. 12:45
 1/9 anonim ***** válasza:

Mióta jó az, aki embereket gyilkol? Hogy lehet egy bérgyilkos "jó"?

Mondjuk én nem ismerem, de nem vágom, ha a nevében "bérgyilkos", akkor mitől lenne jó. :D

2014. jún. 17. 12:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt mert én úgy ismerem a játékot, hogy az első 3 részben tetőn ugráló assasinokkal vagyunk, akik "gonosz" templomos katonákat vagy kiket szednek le, de a negyedik rész kicsit más ezért tettem fel ezt a kérdést. Valaki nem tudja esetleg, hogy miért gondolták így ezt a készitők?
2014. jún. 17. 12:57
 3/9 anonim válasza:
Javítsatok ki, ha tévedek, de a főszereplő Edward Kenway-nek csak a pénz jár az eszében és bármit meg is tenne érte és ha jól emlékszek, akkor a történet elején elmondja neki az assassin, hogy el kell jutnia Havannába, mert valami fontosat kell átadnia a kormányzónak (azthiszem) és erről mi esik le egy kalóznak? Hát persze, hogy a pénz és akkor elmenekül levágjuk és Edward viszi el azt amit talált nála és az assassin-nak adja ki magát, miután ottvagyunk Havannában ,meg is kapjuk a pénz...
2014. jún. 17. 16:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha négy alatt a Black Flag-ot értjük, akkor tudni kell hogy az elején nem épp "jó" a főszereplő.

Továbbá a jó és rossz kifejezés nem egyértelmű (vegyük István királyt, aki nem is tudom, hogy mennyi ember haláláért felelős, mégsem mondjuk rá hogy rossz)

2014. jún. 17. 17:10
 5/9 anonim ***** válasza:
a #3 válaszolónak van igaza mert találkozunk az Assassinnal de Edward kalóz és neki csak pénz kell és amikor mondja neki az Assassin hogy Havannába megy a kormányzóhoz rájön hogy abba biztos sok a pénz. Ezért megöljük elvesszük a ruháját és assassinnak adjuk ki magunkat.
2014. jún. 17. 21:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat ment a like!
2014. jún. 18. 11:10
 7/9 anonim ***** válasza:

az eddigiekhez

SPOILER!

2014. jún. 19. 08:35
 8/9 anonim ***** válasza:
az "assassin" akit megölsz templomos akar lenni tehát nem "jó"
2014. jún. 19. 08:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen értem, közi, most már én rá jöttem de köszi.
2014. jún. 21. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!