Fiúk számára is élvezhető a Life is Strange?
21/29 A kérdező kommentje:
Az episode 3 végét esetleg nem tudod hogy kell megcsinálni? Mikor Max visszaér a suliba, és elkezd arra a gyerekkori fotóra koncentrálni. Annyit ír a játék, hogy az A-D-vel fókuszáljak rá, majd nyomjak bal klikket. De nem jó valamiért, addig eljutok hogy már elkezdem hallani a hangokat, de utána egyszerűen visszaugrik a kezdeti állapotba, és megint kezdhetem elölről a ráfókuszálást. Néztem végigjátszást, ott a srácnak sikerült 5 mp alatt, én 9 percet szenvedtem vele, utána feladtam :-(
22/29 A kérdező kommentje:
Próbáltam az AD-t lenyomva tartani, próbáltam elengedni, próbáltam felváltva nyomogatni mikor elkezdi hallani a hangokat, de egyik sem működött, ugyanúgy visszaugrott. A bal klikket is próbáltam úgy, hogy lenyomva tartom utána, meg úgy is, hogy egyből elengedem, de semmi. Nem tűnik bugnak, inkább olyan, mintha valamit én csinálnék rosszul, de nem értem hogy mit.
A bal klikket nyomva tartva az egeret is kell mozgatni ha jól emlékszem.
2015. aug. 7. 14:44
24/29 A kérdező kommentje:
Ha lesz időm játszani mindenképp megnézem majd, az egeret nem próbáltam mozgatni, lehet hogy akkor ez lesz a baj. Nagyon köszi! Basszus, olyan rossz hogy mindjárt vége lesz, még csak most kezdtem el, és már csak 1 epizód van hátra az egészből :( Annyira hozzánő az ember a karakterekhez, aztán meg olyan furcsa mikor véget ér az egész. Ilyen játékokat kellene fejlesztenie a stúdióknak, nem a 17. Call of Dutyt meg hasonló hülyeségeket.
A 4. epizód elég intenzív, és a végén szenvedni fogsz a kíváncsiságtól. Ha érzékeny vagy, készíts egy 100-as csomag pzs.-t.
A képnél így juthatsz tovább:
Egyszerre nyomd le az egyik egérgombot, és a vele ellentétes irányú billentyűt. Tehát például ha a bal egérgombot nyomod, akkor a d-t nyomd vele együtt. Mikor látod, hogy jó a fókusz, és hallod is (a két lány beszélget és nevet), egyből nyomd le a másik két fennmaradó gombot is, és tartsd lenyomva mind a négyet.
2015. aug. 7. 15:15
26/29 A kérdező kommentje:
Köszi neked is, most már biztos hogy tovább fogok jutni :)) Igen, valószínű, hogy nem úszom meg sírás nélkül, már a 2. epizód végén is eléggé közel voltam hozzá. Nálam ez már ilyen tradíció, hogy az ilyen interaktív félig mozi félig film játékok megsiratnak, tavaly nyáron szerintem vagy 40 percen át folyamatosan sírtam a Walking Dead 2. évadának végén. Fura amúgy, mert egyébként egyáltalán nem vagyok egy érzelmes típus, de ezekbe úgy bele tudja magát élni az ember, sokkal jobban mint egy filmbe vagy könyvbe.
Ezzel ugyan így vagyok én is.
Ha a 2 végén majdnem szakadt a cérna, itt biztosan fog.
2015. aug. 7. 15:30
ööö...nem hiszem, hogy lenyomva kell tartani a gombokat. Szimplán csak élesíteni kell a képet. Amikor pedig már jó, akkor meg is van.
Először élesíted az egyikkel (egérrel vagy gombokkal), ami után pedig már látod, hogy az elsővel jobban nem tudod, mert csak jobban elmosódna, akkor rátérsz a másodikra és beélesíted tökéletesen. :D
Remélem érthető. Bocsi ha félreértettem, mi a probléma.
2015. aug. 7. 16:07
29/29 A kérdező kommentje:
Igen, ma megpróbáltam, és az volt a gond hogy nem nyomtam a jobb klikket, elfelejtettem elolvasni az elején a tippet. Már az episode 4 közepén járok, nagyon frankó.
Kapcsolódó kérdések: