Aki játszott a Life is Strange legújabb részével, annak mi a véleménye a végéről? (spoiler veszély)
Én még ma elkezdem, ha befejezi a Steam a letöltést valahára x) Hosszú volt végigjátszani a 4. epizódot?
Alig várom... a 3. nagyon meglepett, el se tudom képzelni, mi lesz ezek után. Az előzetes nagyon semmitmondó volt...
Ráadásul idáig ez a legnagyobb, letöltés méretre, szóval képzelem, tartalmas lesz.
Most fejeztem be.
SPOILER
Amikor Max-be beleszúrták a tűt, akkor már tudtam h J. lesz az:) Chloe-t meg majd tuti azzal a képpel tudjuk visszahozni, amit Warren csinált magáról és Max-ről :)
Spoiler:
Én nem teljesen tudtam kivenni hogy most Chloet hol találták el, mert nekem úgy tűnt mintha mellkason találta volna el, de szerintem így is meghalt! Másodsora :(((! Pedig egyik kedvenc karakterem! De a kövi részre nagyon kíváncsi leszek! Warren képére meg én is gondoltam!
Spoiler vége
#5 vagyok.
SPOILER
Hát... nagyon, nagyon meglepett.
Nem számítottam J.-re a végén, bár... meh, nem. Nem tudom már, mit gondoljak :D Az egész játék elég zavaros. Most akkor ő is Prescott-rokon lehet? Vagy csak valami más okból játszik közre? Mindig a legártatlanabbnak tűnő alak a hunyó :D Én eleinte Samuelre gyanakodtam, hogy köze lehet hozzá.
Ami Rachelt illeti... nem ért különösebben váratlanul, de az új események után összességében azt hiszem, elképesztően durva a történet, álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen méreteket ölt abszurditás terén, illetve hogy ilyen irányba megy el az egész...
Egyébként, nekem is úgy tűnt, hogy Chloe-t mellkason találták el, de aztán a földön fekve a homloka tűnik sebesnek, szóval passz.
SPOILER VÉGE
Most már biztosra kijelenthetem, hogy ez a játék volt az egyik legérdemlegesebb vásárlásom Steamen :D
SPOILER
Nekem is tetszett, én is sejtettem, hogy J benne van a dologban rendesen, és szerintem C fejbetalálták! :) Mondjuk nekem a harmadik rész jobban bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!