Milyen Life is Strange-hez hasonló játékok vannak?
Még milyenek vannak PC-re? playstationom sajna nincs, pedig érdekelt a Heavy Rain :/ meg a Beyond: Two Souls képi világa érdekesnek tűnt de amint megláttam hogy PS3 elcsüggettem.
Amúgy fiú vagyok, de nem hinném hogy ezeket érdemes szét bontani hogy fiús lányos, ez teljesen értelmetlen(az én meglátsom szerint nincs értelme az ilyenek miatt "diszkriminálni" egy játékot, most valakit megfog egy játék stílusa, vagy sztorija akkor nyugodtan, nem akarok vitát gerjeszteni, csak ez most hirtelen ki kellet hogy jöjjön :)
A Heavy Rain egy apáról szól akinek a fiát elrabolja a hírhedt "Origami gyilkos", és a játék e körül forog, próbálja megkeresni. De van egy csavar, 4 karaktert irányítasz, váltogatva közöttük. Egy FBI ügynököt, aki a gyilkos nyomában van, egy női újságírót, aki le akarja leplezni a kilétét hogy meggazdagodjon, és egy kiöregedett magándetektívet akit az eddig megölt áldozatok szülei bérelnek fel. Rengeteg csavar van benne, és ISZONYAT depresszív, egy hétig nem fogsz mosolyogni ha végignézed...
A Beyond Two Souls egy lányról szól akinek úgymond a lelke két részre van osztódva. Van a sajátja, illetve Aidené, ő a halott testvére, aki szülés közben meghalt, a lelke viszont "beleszállt" a lányba. Aiden olyan mint egy szellem körülbelül. A játék a kettőjük kapcsolatára épül, illetve arra, hogy Jodie (a lány) hogyan nő fel, és miben változtatja meg a "normális" kamasz életét úgymond hogy van egy saját szelleme. Nagyon vidám történetnek tűnik, de nem az, ez is elég szomorú hangulatú, mert láthatjuk, hogy e miatt gyakorlatilag mindenhonnan kiközösítik a lányt, egészen kis korától.
A Walking Deadről igazából nem lehet sokat írni. Zombik, túlélők, dráma. Egy néger csávóval vagy, aki talál egy kislányt, akinek meghaltak a szülei. A játék a kettőjük kapcsolatára fókuszál rá, ahogy szép lassan összefonódnak túlélés közben. Ez talán az egyik legjobb játék, ha beleéled magad akkor egyszerűen nem tudod letenni.
A Wolf Among Us a személyes kedvencem, itt egy seriffet alakítasz, aki New Yorkban próbál megoldani egy gyilkossági ügyet, ugyanis valaki prostituáltakat gyilkol. De van benne egy nagy csavar, a játék univerzumában a mesebeli hősök kiszabadultak meseországból, és úgymond New Yorkban élnek, a legtöbb mágiával elfedve igazi kinézetét. Te például a Farkast irányítod a Piroska és Farkasból. De gyakorlatilag mindenki benne van, Hófehérkétől kezdve Bloody Mary-ig. Tudom, ez így elsőre iszonyat nagy hülyeségnek hangzik, de egyszerűen FANTASZTIKUS :D Itt a trailere:
https://www.youtube.com/watch?v=3vlVD4jP4SE
Remélem segítettem valamennyit a választásban :))
Ma végigjátszottam a Life is Strange három epizódját basszus kegyetlen jó :D nagyon bejött, egy két helyen olvastam hogy zavaró lehet a nagyon young adoultság, de egyáltalán nem, szerintem helyén volt minden, és semmi tré nem volt vele.
Sztorilag nagyon penge, a grafika a játékban még szebben nézki(bárki bármit mondd, igen is szép a grafikája) a történet vezetése egyszerűen zseniális, ilyen élmény játék rég okozott, ez egy új szint, én úgy érzem. Most jöhet a wolf among Us, mí] várni kell a Life is Strange-re.(milyen cliffhenger volt már istenem ooohh :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!