Milyen Life is Strange-hez hasonló játékok vannak?
A női karaktertől én is féltem, de a világa és a sztori ezt kompenzálta és egyáltalán nem zavar a női karakter :D kicsit fura fiú létemre egy nőt irányítani és az ő döntéseit meghozni, így kicsit poénosabb egy két szituáció, de megbírkózom vele :D
Feltétlen elolvasok minden infót, főleg ha a játékban is benne van akkor könnyebb dolgom lesz :) de tényleg ha nem más ott a wikipédia :)
Olyan mint a Life is Strange... háát nem sok. Az a helyzet hogy itt a párbeszédeknél a válaszok/döntések nem úgy vannak felépítve hogy jó-semleges-rossz válasz mint pl. a Mass Effect-ben. Itt csak döntések vannak, mégpedig kőkemény döntések, semmi más. A Walking Dead és Beyond Two Souls az, ami ezzel képes felérni. De egy valamiben nem, mégpedig a játék atmoszférájában.
A játék története/történetvezetése (Max képességétől eltekintve) annyira élethű, annyira életszagú, hogy gondolkodás nélkül elhiszed hogy ez az egész megtörténhet. A párbeszédek-választások 60-70%-a olyan, amivel a való életben is találkoztunk már vagy találkozni fogunk.
Ehhez még adjunk hozzá egy jó adag X-Aktákból, Twin Peaksből és a Pillangó Hatás filmből származó misztikumot.
most fejeztem be az ötödik részt, és ütött :D könkrétan, ilyet játéknál köbö még nem éreztem, váá imádom.
Csak szívesen elméjíteném mé hasonló sztorikban magam. Hátha talált valaki azóta :)
Nekem nem volt bajom egyik végével sem, hivatalosan csak az egyiket választottam, de láttam videót a másikról, ahol ugye el száguldanak a naplementébe.
Amúgy ezt a Victoria meg Nathan érvet nem értem :D Nathan meghalt, mit szerepeljen benne? :D Victoria meg szerepel benne ha nem figyelmeztetted Jeffersonra(ha hiteles a forrás), s ha ez igaz akkor ez meg a döntéseidtől függ szóval azt okold és ne a játékkészítőit. Például engem hidegen hagynak szóval nekem nem hiányoztak, elég volt a hangüzenet oszt kész elég faja. Nos nem mondta senki hogy tetszenie kell a végnek, nem heppi end. Gondolom mindenki azt várta hogy boldogság lesz mindenképp mindenki pillangókat fog kergetni mert mindenki megmenekült. Lehetett volna egy ilyen befejezés is, mint mondjuk a pillangóhatásban, hogy Max saját magát áldozza fel a többiekért, mert csak halált hoz, és így megment mindenkit kivévée magát, na én egy ilyen befejezést várnék még egy később kiadott verzióban, azt megnézéném :) De nekem tetszenek a végek, szerintem, az összecsapottsághoz képest rohadt jó lett és érthető, legalábbis nekem :)
Na jó ez kicsit off volt a témában :) azért hasonló játékok jöhetnek. Állítólag a D4 dark dream dont die is döntéshozós időutazós játék, csak még új keletű...
Melyik az a video játék amikor egy fura férfiről szól az egész? Többi lent.
Melyik az a video játék amikor egy férfiről szól az egész, a játék ugy kezdődik, hogy bent ül egy ilyen bár féleségben valamit iszik, és köbe William Shakespeare-t olvas. Az után be megy a WC-re és valami betegség rájön, és a szeme fent akad. Csak igy tudom elmondani a játékot. mi a neve?
ja és mutatja, hogy a férfinek milyen kedve van egy ilyen skálán...barna haju a férfi, és egy szürke felső van rajta. rendőrök is szerepelnek benne. ők nyomozzák ki hogy ki ölte meg ezt meg azt. De a férfi volt aki a barban ült. segitsetek már..Régi játék és hóesésben játszódik az egész
18-as:
A játék a Fahrenheit avagy az Indigo Prophecy.
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!