Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen Life is Strange-hez...

Milyen Life is Strange-hez hasonló játékok vannak?

Figyelt kérdés
Igaz még csak videókat, gémpléjeket láttam róla de nagyon megtetszett ez az interaktivitása(jól mondom?) a játék ezen mechanikája nagyon megfogott, plusz az atmoszférája a világa grafikailag, és környezetileg is. Milyen hasonló van, lehet régebbi is, de azért 2000 utáni :)

2015. júl. 9. 22:44
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

A női karaktertől én is féltem, de a világa és a sztori ezt kompenzálta és egyáltalán nem zavar a női karakter :D kicsit fura fiú létemre egy nőt irányítani és az ő döntéseit meghozni, így kicsit poénosabb egy két szituáció, de megbírkózom vele :D

Feltétlen elolvasok minden infót, főleg ha a játékban is benne van akkor könnyebb dolgom lesz :) de tényleg ha nem más ott a wikipédia :)

2015. júl. 11. 14:21
 12/24 A kérdező kommentje:
A walking dead annyira nem vonz, így azt lehet kihagyom. Az I am alive-ra még ránézek. Mik vannak még ilyenek, ahol számítanak a döntéseink, ilyesféleképpen mint a fent említett játékok?
2015. júl. 12. 20:55
 13/24 anonim ***** válasza:
A Mass Effect 2-3 még hasonló, ott rengeteget kell beszélgetni a társaiddal, és ez alapján is épül fel a történet, minél többet foglalkozol valakivel, segítesz neki ha problémái vannak, annál erősebb lesz, és jobb lesz köztetek az összhang. De ez működik visszafelé is, ha valakit le se xarsz, akkor az a karakter gyengébb marad, és valószínűleg a történet során meg is fog halni végleg. Tehát ha egy ütős, összetartó jó hangulatú legénységet akarsz összerakni, akkor mindenkivel törődnöd kell, ami elég nehéz feladat, pláne hogy sokszor összebalhézik 1-1 karakter, és döntened kell hogy kinek adsz igazat, vagy megpróbálod kibékíteni őket, vagy mondjuk mindkettőt elküldöd a fenébe stb...
2015. júl. 12. 21:02
 14/24 anonim ***** válasza:

Olyan mint a Life is Strange... háát nem sok. Az a helyzet hogy itt a párbeszédeknél a válaszok/döntések nem úgy vannak felépítve hogy jó-semleges-rossz válasz mint pl. a Mass Effect-ben. Itt csak döntések vannak, mégpedig kőkemény döntések, semmi más. A Walking Dead és Beyond Two Souls az, ami ezzel képes felérni. De egy valamiben nem, mégpedig a játék atmoszférájában.

A játék története/történetvezetése (Max képességétől eltekintve) annyira élethű, annyira életszagú, hogy gondolkodás nélkül elhiszed hogy ez az egész megtörténhet. A párbeszédek-választások 60-70%-a olyan, amivel a való életben is találkoztunk már vagy találkozni fogunk.

Ehhez még adjunk hozzá egy jó adag X-Aktákból, Twin Peaksből és a Pillangó Hatás filmből származó misztikumot.

2015. júl. 21. 02:14
 15/24 A kérdező kommentje:

most fejeztem be az ötödik részt, és ütött :D könkrétan, ilyet játéknál köbö még nem éreztem, váá imádom.

Csak szívesen elméjíteném mé hasonló sztorikban magam. Hátha talált valaki azóta :)

2015. okt. 26. 21:52
 16/24 anonim ***** válasza:
Engem kicsit kiábrándított az 5. rész, nagyon összecsapták sajnos 1-2 helyen, látszik rajta hogy nem volt rá sem elég idejük, sem pénzük már. Én totál azt hittem hogy Victoria és Nathan sokkal többet lesz benne, Nathanen külön kiakadtam, az egész karakterfejlődését belesűrítették abba a 10 mp-es hangüzenetbe, lol. Meg abban az endingben ahol Chloe életben marad, meghal Warren, meghal Chloe anyja, (az a 2 leterített hulla) és mosolyogva elvezetnek a naplementébe... mii?
2015. okt. 27. 09:29
 17/24 A kérdező kommentje:

Nekem nem volt bajom egyik végével sem, hivatalosan csak az egyiket választottam, de láttam videót a másikról, ahol ugye el száguldanak a naplementébe.

Amúgy ezt a Victoria meg Nathan érvet nem értem :D Nathan meghalt, mit szerepeljen benne? :D Victoria meg szerepel benne ha nem figyelmeztetted Jeffersonra(ha hiteles a forrás), s ha ez igaz akkor ez meg a döntéseidtől függ szóval azt okold és ne a játékkészítőit. Például engem hidegen hagynak szóval nekem nem hiányoztak, elég volt a hangüzenet oszt kész elég faja. Nos nem mondta senki hogy tetszenie kell a végnek, nem heppi end. Gondolom mindenki azt várta hogy boldogság lesz mindenképp mindenki pillangókat fog kergetni mert mindenki megmenekült. Lehetett volna egy ilyen befejezés is, mint mondjuk a pillangóhatásban, hogy Max saját magát áldozza fel a többiekért, mert csak halált hoz, és így megment mindenkit kivévée magát, na én egy ilyen befejezést várnék még egy később kiadott verzióban, azt megnézéném :) De nekem tetszenek a végek, szerintem, az összecsapottsághoz képest rohadt jó lett és érthető, legalábbis nekem :)

Na jó ez kicsit off volt a témában :) azért hasonló játékok jöhetnek. Állítólag a D4 dark dream dont die is döntéshozós időutazós játék, csak még új keletű...

2015. okt. 27. 13:15
 18/24 anonim válasza:

Melyik az a video játék amikor egy fura férfiről szól az egész? Többi lent.

Melyik az a video játék amikor egy férfiről szól az egész, a játék ugy kezdődik, hogy bent ül egy ilyen bár féleségben valamit iszik, és köbe William Shakespeare-t olvas. Az után be megy a WC-re és valami betegség rájön, és a szeme fent akad. Csak igy tudom elmondani a játékot. mi a neve?

ja és mutatja, hogy a férfinek milyen kedve van egy ilyen skálán...barna haju a férfi, és egy szürke felső van rajta. rendőrök is szerepelnek benne. ők nyomozzák ki hogy ki ölte meg ezt meg azt. De a férfi volt aki a barban ült. segitsetek már..Régi játék és hóesésben játszódik az egész

2016. jan. 5. 13:15
 19/24 anonim válasza:
Úúúúúúúr isteeen!! Én imádtam ezt a játékot játszani soha nem találkoztam hasonlóval mintha egy sorozatot néztem volna amiben én döntöm el hogy mi történjen nagyon brutálisan jól ki van találva hozzá fogható nincs a világon én hibát nem találtam benne nem is kerestem csak élveztem!!! :D szerelmese lettem ennek a játéknak néhány év múlva biztos fogok nosztalgiázni vele :D <3 <3 <3
2016. jan. 13. 00:40
 20/24 anonim válasza:

18-as:

A játék a Fahrenheit avagy az Indigo Prophecy.

Remélem segítettem :)

2016. ápr. 2. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!