Milyen Life is Strange-hez hasonló játékok vannak?
Figyelt kérdés
Igaz még csak videókat, gémpléjeket láttam róla de nagyon megtetszett ez az interaktivitása(jól mondom?) a játék ezen mechanikája nagyon megfogott, plusz az atmoszférája a világa grafikailag, és környezetileg is. Milyen hasonló van, lehet régebbi is, de azért 2000 utáni :)2015. júl. 9. 22:44
21/24 anonim válasza:
Ha még él a kérdés, és szereted a horror, na meg beszerezted a ps3-mat, akkor az Until Dawn is egy jó kis játék :) több karakterrel vagy, fiúval-lánnyal egyaránt :)
22/24 Lo Láb válasza:
Szia!
Nem tudom, hogy még mennyire érdekelnek ezek a fajta játékok, de ha igen, akkor a Fahrenheitet ajánlom.
Szerintem az a legjobb.
23/24 Prime07 válasza:
Ha még él a kérdés😂 akkor Detroit Become Human
24/24 anonim válasza:
ha még él a kérdés, akkor a life is strange többi része illetve idén októberben jelenik meg Max történetének folytatása🤩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!