Fiúk számára is élvezhető a Life is Strange?
Nem nevezném lányosnak, sőt. Jó, persze akadnak elhintett, női szempontból jobban érthető megjegyzések, de összességében nem ez uralkodik.
Nagyon jó a történet, fordulatos, akciódús. Igaz, én pont lány vagyok, de a barátom is játszott idáig minden epizódjával és élvezte.
A Tales from the Borderlands játékban és a TWD 2. évadában is lány a(z egyik) protagonista, mégsem lányosak. Meg ott lesz a Telltale Games Michonne-on alapuló mini TWD játéka is.
Ezt nem értem. Miért nem tudsz azonosulni egy női karakterrel? Mi az, ami miatt nem megy? Semmiben sem különbözik egy férfi karaktertől. Azon múlik, mennyire szimpatikus emberek, nem pedig a nemükön.
Nekem simán ment, pedig én is férfi vagyok.
Egyáltalán nem lányos játék, talán egy rész van amikor ilyen "lányos" dolgokról beszélgetnek ami kb. negyed óra.
Azért így a negyedik részben már olyan dolgokat feszeget, amik valahol az X-Akták a Twin Peaks és a Butterfly Effect közt vannak és még egy felnőtt embernek is igen nehezen emészthetőek.
Ha van rá lehetőséged én erősen ajánlom hogy játssz vele, mert ilyen erős felütés, ilyen őrületes iram és ilyen érzelmi hullámvasút igen ritkán fordul elő a videojátékok történelmében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!