Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fiúk számára is élvezhető a...

Fiúk számára is élvezhető a Life is Strange?

Figyelt kérdés
Azt tervezem hogy kipróbálom, főleg hogy már 4 epizód kijött. De egy fiúnak is élvezhető? Eddig játszottam a Wolf Among Ussal, Walking Deaddel, Heavy Rainnel, de ott ugye csak férfival vagy, és könnyen tudtam velük azonosulni. De ahogy nézem a Life is Strange 2 fő karaktere lány... nagyon lányos játék? Pasizni is kell benne meg hasonlók? Mert akkor inkább kihagynám lehet.
2015. júl. 29. 16:23
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
ott van a walking dead 2. évada, clementine-nel vagy. Ha azzal nem volt gondod, ez se fog csalódást okozni.
2015. júl. 29. 17:07
 2/29 anonim ***** válasza:
Szerintem a játék története elég jó, + elég akció dús is a játék! Annyira szerintem nem lányos, meg kicsit sokk benne az erőszak is!
2015. júl. 29. 17:48
 3/29 anonim ***** válasza:
Szerintem élvezhető simán fiúk számára is:) Próbáld ki!
2015. júl. 29. 18:25
 4/29 anonim ***** válasza:

Nem nevezném lányosnak, sőt. Jó, persze akadnak elhintett, női szempontból jobban érthető megjegyzések, de összességében nem ez uralkodik.

Nagyon jó a történet, fordulatos, akciódús. Igaz, én pont lány vagyok, de a barátom is játszott idáig minden epizódjával és élvezte.

A Tales from the Borderlands játékban és a TWD 2. évadában is lány a(z egyik) protagonista, mégsem lányosak. Meg ott lesz a Telltale Games Michonne-on alapuló mini TWD játéka is.

2015. júl. 29. 20:35
 5/29 anonim ***** válasza:
Max a főszereplő egyáltalán nem lányos lány, nem kell benne pasizni és a story is nagyon izgalmas, akciódús. Én is lány vagyok ez igaz, de az öcsém ugyanúgy imádja a sorozatot mint én, meg még sokan youtubeon is férfiak játszák. Mindenképp megéri szerintem:)
2015. júl. 29. 20:40
 6/29 A kérdező kommentje:
Háát őszintén szólva már a Walking Dead 2. évadjában sem igazán élveztem hogy Clem-el vagyok, Kennyvel tudtam azonosulni, aminek az lett a vége, hogy szinte végig rajta lógtam, sokkal jobban szerettem volna inkább vele lenni. De kipróbálom.
2015. júl. 30. 14:12
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem értem. Miért nem tudsz azonosulni egy női karakterrel? Mi az, ami miatt nem megy? Semmiben sem különbözik egy férfi karaktertől. Azon múlik, mennyire szimpatikus emberek, nem pedig a nemükön.

Nekem simán ment, pedig én is férfi vagyok.

2015. júl. 31. 17:30
 8/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én így vagyok összerakva. A Heavy Rainben mondjuk a női újságíróval nem volt bajom egyáltalán, pedig ott szexelni is kellett, ha jól emlékszem 2 alkalommal is. A kedvenc all-time karakterem is lány, a Cowboy Bebopból Ed. Tehát szeretem alapvetően nagyon a női karaktereket, csak szimplán nem tudom beleképzelni magam a helyzetükbe. Nekem a Wolf Among Us volt ilyen szempontból a tökéletes játék, a badass szűkszavú sheriffel.
2015. aug. 1. 08:20
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem lányos játék, talán egy rész van amikor ilyen "lányos" dolgokról beszélgetnek ami kb. negyed óra.

Azért így a negyedik részben már olyan dolgokat feszeget, amik valahol az X-Akták a Twin Peaks és a Butterfly Effect közt vannak és még egy felnőtt embernek is igen nehezen emészthetőek.

Ha van rá lehetőséged én erősen ajánlom hogy játssz vele, mert ilyen erős felütés, ilyen őrületes iram és ilyen érzelmi hullámvasút igen ritkán fordul elő a videojátékok történelmében.

2015. aug. 2. 11:42
 10/29 A kérdező kommentje:
Már fent van a gépemen az első 4 epizód, csak nem volt még időm elkezdeni. De a főmenü zenéje nagyon tetszett mikor profilt csináltam :DD
2015. aug. 2. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!