Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mért szeretik a Skyrim-et?

Mért szeretik a Skyrim-et?

Figyelt kérdés

Én is játszottam az 5. Elder-el de a Skyrim nemtudom mért olyan népszerű maga a világ megint kidolgozott de a Bethesda ebben a részben már elég kényelmes volt

-1 részes páncél most komolyan hol vannak a régi jól keverhető páncélok

-Nincs class-benne a játék kezdete óta van benne class választás erre ebben nincsen

-nincs csillagkép csak valami szar kő amit aktiválhatsz

Most komolyan a sok noob miatt elkúrták megerőszakolták a saját régi jól bejáratott sorozatukat undorítió az egész

2015. júl. 21. 22:55
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Szerintem azért lehet még valamilyen szinten "buildeket" csinálni skyrimban is. Pl ha mágus akarsz lenni, nyilván nem heavy armorra raksz. Egyébként a világ sokkal kidolgozottabb mint az Oblivioné, mert vannak benne olyan locationok amiket rohadt nehéz elérni. És szerintem maga a sztori is elég jó, hisz minnél többet kalandozol, annál többet tudsz meg a dragon cultról, a draugrokról, a dragon priestekről...

Na és persze sokkal több a secret location, és a grafika is sokkal részletesebb.

De lehet hogy csak azért tetszik nekem jobban, mert nem olyan telített színek vannak benne mint az Oblivionban, vagy mert szeretem a havas, esős időt. :)

2015. aug. 20. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!