Mért szeretik a Skyrim-et?
Figyelt kérdés
Én is játszottam az 5. Elder-el de a Skyrim nemtudom mért olyan népszerű maga a világ megint kidolgozott de a Bethesda ebben a részben már elég kényelmes volt
-1 részes páncél most komolyan hol vannak a régi jól keverhető páncélok
-Nincs class-benne a játék kezdete óta van benne class választás erre ebben nincsen
-nincs csillagkép csak valami szar kő amit aktiválhatsz
Most komolyan a sok noob miatt elkúrták megerőszakolták a saját régi jól bejáratott sorozatukat undorítió az egész
2015. júl. 21. 22:55
1/21 A kérdező kommentje:
mármint a class összeállítás nem a játék eleje óta hanem a széria eleje óta benne van. és persze ez volt a legjobb dolog is benne mert nem lehettél kis csicska aki nem ért hozzá és pl nehéz páncélt hord úgy hogy light ra van neki téve...
2015. júl. 21. 22:57
2/21 anonim válasza:
Én csak a skyrim-mel játszottam és nem tom milyen a többi, de a skyrim-et szeretem. Amúgy meg lehet keverni a páncél elemeit.
3/21 anonim válasza:
Látom nagyon nem vagy tisztában a játékkal, előbb próbálj meg 10 percnél többet játszani aztán tedd fel ujra a kérdést (egyébbként ez a széria legjobbja) amúgy mind amire azt hiszed nincs a játékba mind benne van, a csillagképektöl kezdve a castokon át a páncél rétegekig.
4/21 A kérdező kommentje:
2x kivittem már a játékot és van a legelső karim már 90 szint körül van tehát ismerem a game-et és ez messze nem a legjobb talán a leg gyengébb rész ha az online-t is belevesszük és nincsenek benne a fent leírtak csak annak szar másolatai a legjobb rész messze a Morrowind ezen nincs mit tárgyalni
2015. júl. 21. 23:22
5/21 anonim válasza:
Ha annyira szar minek vitted ki kétszer is? Az hitted hogy másodikra jobb lesz?
6/21 A kérdező kommentje:
mert mindig ki szoktam vinni 2x bár itt elég lett volna 1x elvégre nincsenek classok tehát 1 karakterrel is lehetsz bárki... azért viszem ki őket 2x mert 1 fighter karaktert csinálok mindig ami harcos és stealth kari egyszerre és 1 varázslót
2015. júl. 21. 23:37
7/21 A kérdező kommentje:
és tudom hogy az előző részekben is lehetett 1 karaktered aki mindent megcsinál de pont azért volt jó a class rendszer mert ha 1 gyúrós orkod volt aki mindent erő vel old meg annak nyilván a harci skillekre volt téve és ha nem azokat fejlesztetted nem nőtt a szinted tehát 1es szinten is végig lehetett vinni a mágus céhet de mivel nem volt semmi olyanra rakva ami varázsrőt használ nem volt level up
2015. júl. 21. 23:40
8/21 anonim válasza:
az 5.ben szerintem a nagy előny a kis millió mod, amit össze tudsz rakni, így simán végigjátszhatod 10x és mindig más lesz.
9/21 A kérdező kommentje:
tudom és tudom hogy az kicsit nyersen is fogalmaztam tekintve hogy ittam már de az előző részekhez is voltak modok de azok nem voltak ennyire jók csak az a bajom hogy a Bethesda már mindenben átment abba hogy majd úgyis be moddolják és azért zavar mert a kedvenc sorozatomat rontják el ezzel...
2015. júl. 21. 23:47
10/21 anonim válasza:
Szerintem is jobb volt a Morrowind (a hangulat és a környezet minden vitt), de még az Oblivion is. Igaz, én utálom a havat, lehet, hogy ez is közrejátszott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!