Mért szeretik a Skyrim-et?
Én is játszottam az 5. Elder-el de a Skyrim nemtudom mért olyan népszerű maga a világ megint kidolgozott de a Bethesda ebben a részben már elég kényelmes volt
-1 részes páncél most komolyan hol vannak a régi jól keverhető páncélok
-Nincs class-benne a játék kezdete óta van benne class választás erre ebben nincsen
-nincs csillagkép csak valami szar kő amit aktiválhatsz
Most komolyan a sok noob miatt elkúrták megerőszakolták a saját régi jól bejáratott sorozatukat undorítió az egész
1 részes páncél? Micsoda? A harcosnak van vért, sisak, kesztyű stb., 5-6 részes szettek.
Class választás is van benne, minden faj jó valamiben. Nyilván egy khajittal nem lehetsz mágus, mikor minden tulajdonsága a lopakodásra épül.
Szerintem meg sokkal jobb, hogy nincs class. Az elején engem is zavart, nem volt iránymutatóm, hogy mit is fejlesszek, de aztán rájöttem, hogy így sokkal jobban lehet árnyalni a karaktert. Sokkal életszerűbb. Alapvetően mindenki harcosként kezdi, alapképességekkel, de ha szeretné miért ne tanulhatna mágiát? vagy mellé lopakodást, zsebmetszéssel? Pár kijátszás után úgyis rájön az ember, hogy mindent nem lehet fejleszteni, ezért elkezd kikristályosodni, hogy mi az a kombó, ami neki legjobban tetszik, és csak 4-5 skillt tol magasra. Pontokban úgyis az fejlődik leginkább, amit csinálsz, úgyhogy a játék a te stílusodhoz igazodik.
A vértezeteket valóban bonthatták volna még pár részre (combvért/gatya, karvért), de jó ez így, nem kell annyit gyártani, meg fejleszteni.
nekem jobban bejön mint az Oblivion, az egy kicsit unalmas volt, itt viszont rengeteg a véletlen akció, nem lehet unatkozni játék közben.
Nekem azért tetszik a Skyrim, mert a végtelen moddal, ami hozzá beszerezhető, azzal gyakorlatilag olyanra formálhatod a játékot, amilyenre csak szeretnéd, valamint nem ártott már egy jobb motoros elder scrolls játék.
Ugyan a Morrowinddel nem játszottam, de az Obliviont unalomig játszottam, van benne vagy 1000 órám, persze modolva a nagy része, és el lehet mondani, hogy a skyrim valóban nem az egyik legjobb része a sorozatnak bizonyos téren, pl. nekem a története nem tetszik, a hangulatot pedig egy fagyos hegyvidékből elég nehéz elragadóvá készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!