Skyrim modolás segítség?
Figyelt kérdés
aki ért kicsit a skyrim modolásához tudna segíteni? a baj az lehhe hogy a Real Flying (with Gliding and Collisions) modba nem akar repülni. feltettem előtte a Animated Dragon Wings et és egy jump animation is van meg egy run animation. SKSE és FNIS van és updateltem miután felraktam a modokat. az ugrás szárnyakkal nagyobb de viszont nem kezdi el a "Gliding"-et és repülni se kezd el.mi lehet a baj?2015. júl. 21. 22:27
1/5 anonim válasza:
- Unpack archive to the game's folder and activate mod in launcher.
- Run "Generate FNIS for Users.exe" and press "Update" button.
- Cook the "Mutagen" in any cooking pot, then drink it.
3/5 A kérdező kommentje:
nekem ez mind megvolt úgy ahogy leírtad. a szárnyak látszódnak, ugrás az nagyobb mint az alap, de mikor ugrok és nyomom a space-t nem vált át repülésre
2015. júl. 21. 23:02
4/5 anonim válasza:
akkor sajnos nem tudom kérdezd meg valami moddolós főrumon vagy a mod fórumába kérdezd meg
5/5 A kérdező kommentje:
megoldottam, mostmár működik
2015. júl. 22. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!