Megint kérdés. Na vajon mihez fűződik? :D Hát persze hogy Skyrim.
A Dragonborn dlc-nél nem lehet semmiféleképpen sem irányítani a sárkányokat?
Hallottam arról, hogy lehet vérfarkassá átváltozni. Hogyan? Esetleg könyvet lehet hozzá venni? Mert tegnap csináltam egy küldetést. Amikor meg kellett ölni egy vérfarkast. A vadászat istene.(Deadra) azt hiszem. Ő adta a feladatot.
Vámpírról tudok, de azokat csak ölni jó..:D
És még..milyen Dlc-k vannak amik feldobják a játékot? Lóra szeretnék kiegészítőket. Heartfire és Dragonborn van meg csak eddig. De kellene még.
(A vérfarkasra visszatérve, ha beírom a kódot, ami az összes küldetést elvégzi, utána már vérfarkas vagyok, csak az a baj, hogy elszürkül a kép..)
De, lehet az ottani fő küldetés végén, pár percig kb.
Vérfarkassá az alap játékban lehet változni, akkor ha a companion küldetéssorozatban eljutsz odáig.
3 dlc van: dragonborn, hearhfire, dawnguard: dawnguard a vámpírölős hiányzik neked, annak is külön küldetéssorozata van, vagy a vámpírokkal vagy vagy a dawnguarddal, ha velük akkor kiirtjátok a vámpírokat. A t9bbi amire gondolsz az már nem dlc, hanem mod. A modokkal óvatosnak kell lenni, de ha érdeklődsz a modolás művészete iránt: [link]
ha beírod a kódot akkor minden küldetést megcsinál és azért szürkül el, mert a géped nem tudja feldolgozni a csomó töltőképernyőt, ugyanis ilyenkor végigmegy az összesen ami még lenne a játékban. Az után már miért játszanál? Minden kész. A helyedben inkább játszanék, mert az a kód csak azoknak jó, akik utálnak játszani és nem értem miért jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!