Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Skyrim játék az nehéz,...

A Skyrim játék az nehéz, konnyű, érdemes vele kinlódni hogy kijátszam?

Figyelt kérdés

Xbox 360 on kezdtem el játszani már lassan két hete , de ebben a szerep és kaland játékban nincs megadva ellég sok pályán holvan a objektum vagyis merre kell mennyek a cél felé , de mongyuk ha egy faluban vagyok a sok ember , házak , rend felügyelő katonák közt akkor azsem tudom merre mennyek , gyorsan kiszeretném játszani ezt a játékot , és főleg az neheziti meg a játékot hogy angol nyelvü.

Létezik szinkronos változat is vagy magyar feliratos xbox 360 on ?

De ebben a játékban akkor igazából nem pálya sorendileg megy a játék ?

Mert már sokszor kötöttem ki ugyanzon a pályán aholmár jártam , egy lovas kocsis szokot fuvarózni de pénzért van olyan pálya ahiva 20 gold ért visz el van ahová 50ért.

Összesen ebben a játékban hány pálya található ?

Érdemes erre a játékra heteket eltölteni , mert szerintem inkább profi játékosoknak lett kitalálva ?

A Witcher 1-2 részel játszotam eddig ami hasonlit erre a Skyrimre , de a wircherben igaz ottis mongyuk egy pályán volt vagy 30-40 ajtó agova bemehetek de ott legalább kivolt jelölve a fő utvonal ahol az objektum vezető út vezet.

Aki már játszor a skyrimel segithet vagy adhatna tippet ?

2015. júl. 20. 01:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez egy open world játék. A legtöbb küldetés független egymástól, azt csinálod először amelyiket akarod. És ezt nem tudod "gyorsan" kivinni, nagyon sok idő mire az ember befejezi, sokan több ezer órát játszanak vele.
2015. júl. 20. 08:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Pont mint ahogy az előttem szóló írta, ebben a játékban az a lényeg, hogy azt csinálsz amit csak akarsz. Nem kell a kocsival fuvaroznod magad, mehetsz gyalog is, akár saját lóval is(ha veszel, vagy ha küldetéssel szerzel) de fast travellel is azokra a helyekre ahol már voltál. A játékban van egy fő küldetés, de rengeteg mellék küldetés is. Ezeknek a sorrendje rád van bízva, akár félbe is hagyhatod őket. A skyrimet nem lehet gyorsan kijátszani és ne is ez legyen a célod. A legtöbb játékosnak több száz órája van benne és még mindig van mit csinálni. xboxra tudtommal nincs magyarítás, de bekapcsolhatod az angol feliratot hátha segít. (az angolodat fejleszti, úgyhogy nem baj ha angol, hidd el:)) Ahhoz hogy könnyebben megtalálj egy egy helyet segít a térkép, a felső jelző bar, és egy clairvoyance nevű varázslat, ami kéken mutatja az utat az épp beállított küldetés objektuma felé. Élvezd ki a játékot, ne rohand végig, mert zseniális:)
2015. júl. 20. 08:52
 3/6 A kérdező kommentje:

Ha mongyuk egy adot páyán vagyok akkor oda többszöris vissza kell menni küldetésért ?

Kitől lehet egy pályán küldetés feladatót kérni , talán a királyságoktól , lóvagoktól , vagy mongyuk egy szegény embertől az utcáról ?

Az mért van ha bemegyek egy akármien házba az élelmiszerek mint pl a sajt , gyümölcsök , italok ha elveszem őket akkor rögtön hivják az őrőket és az őr felkibál nekem 3 opciókot , ha rámegyek az első lehetőségre akkor elveszem tőlem egy bizonyos gold ot vagyis pénzt a másodikis valami ilyesmi , a harmadik hogy megkell mérközzek vele de nagyon nehéz megolni őket és jönn az erősités is a végén megölnek.

Meg olyanis van hogy a legtőbb ajtó zárva van és nem kulcsal de ilyen kulcsnyitóval lehet kinyitni , ezekre a helyekre bekkel menni ?

Meg amit furcebben a játékban nincs a játék közbeni demok mint mongyuk a tőbbi ilyen hasónló játékban volt a Witcher ben , vagy ez a játék teljesen kölőmbőzik ?

Ée a játék legvégén minek kell majd történie vagy ezzis nincs meghatárózva ?

2015. júl. 20. 09:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Teljesen rosszul fogod fel. A skyrimben nincsenek pályák. Küldetést rengeteg random embertől, tárgytól kaphatsz , de van egy pár ami alapból elindul ahogy elkezded.

Azt veheted csak el, ami nem piros. Ami piros az lopásnak számít, tehát a városban vérdíjat tűznek ki a fejedre. Ekkor lehetetlenség mindenkit megölni, mert vannak köztük halhatatlanok is (küldetéshez kellenek) A legjobb módszer, hogy ilyen piti dolgokat nem lopsz el. Amit megéri ellopni, azt pedig sneakelve lopd el (ekkor legugolsz és mutatja a képernyő közepén egy nyitott/csukott szemmel hogy látnak e. Ha csukva van lophatsz. De vigyázz, mert ha legközelebb elkapnak és fizetsz, vagy börtönbe mész elveszik az összes lopott cuccodat. A lockolt házakba ne menj be, csak ha lopni akarsz, vagy ha küldetés hogy bemenj. Ekkor is sneakelj hogy ne lássanak meg, mert azt se szeretik.

Milyen játék közbeni démonok? Itt is vannak a vadonban ellenségek (állatok, banditák, lények, sárkányok, stb) Ez a játék sokban különbözik mint a witcher.

A játéknak egy lehetséges kimenetele van, nem úgy mint a witcherben, de több félek éppen juthasz el odáig. És rengeteg mellékküldetés van nem csak a fő.

2015. júl. 20. 09:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Skyrim rohad gyenge a elődeihez képest úgy is mondhatjuk hogy fos bár 1 kijátszást megér ha a legkisebb nehézségre rakod nem lesz baj ....
2015. júl. 21. 22:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Hogy lehetsz ennyire gyökér? Ha nem jött be, ne játssz vele és kész. Itt írogatod a szarjaidat, ahelyett, hogy keresnél magadnak valami más játékot.

De lehet, hogy nem Xboxoznod kellene, hanem kézbe kapni egy-két könyvet és olvasgatni őket.

2015. júl. 28. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!