A The Elder Scrolls 5 - Skyrim nevű játékban miért nem tudok karaktert létrehozni?
Figyelt kérdés
Mikor arra kerül a sor, hogy adjak nevet az emberemnek egyszerűen nem enged tovább.Bejön a fekete ablak, hogy elfogadom-e a karakter beállitásait, de hiába nyomom az ok-ot, mert nem csinál semmit.2015. júl. 19. 14:31
2/23 A kérdező kommentje:
Tört, ne ítélkezz pls
2015. júl. 19. 14:47
3/23 anonim válasza:
Lopott húsnak bizony híg a leve.
5/23 A kérdező kommentje:
De kipróbáltam, és először ment...Aztán patchelnem kellett a magyaritás miatt, és utánna már nem.
2015. júl. 19. 14:54
6/23 anonim válasza:
Ha esetleg meg akarod venni, G2A-n 1800 ft. igazán nem drága
7/23 A kérdező kommentje:
10-ből kb 6-7 játéknál nincs igy csak tudni kell honnan lehet letölteni...
2015. júl. 19. 14:55
8/23 A kérdező kommentje:
Régebben már megvettem, csak kölcsönadtam valakinek, és...ebbe nem akarok belemenni.
2015. júl. 19. 14:57
9/23 anonim válasza:
Valami hiba mindig előfordul. Az egyszerűbb játékoknál nem, de az összetetteknél sajnos igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!