Skyrim: Proudspire Manor: gyerekszoba hiba?
A problémám az lenne, hogy a címben említett házban nem jelenik meg a gyerekszoba.
Már a nappalival is gondok voltak, de azt konzolban szerencsére meg lett oldva.
Amikor a többi berendezést vettem, akkor felbukkant a gyerekszoba is, amit akkor meg is vettem, de mint említettem, nem jelent meg a házban, ezért vissza is mentem, viszont azóta meg a megvételének az opciója sem jelen meg.
Próbálkoztam konzolos paranccsal, de a legtöbbet nem fogadja el. Elvileg nem találja.
A Hearthfire fent van, az unoffical patch-ét viszont nem tudom felrakni, mert ha megteszem, akkor a betöltőképernyőnél megakad és nem hozza be a menüt.
:/
Próbáltam modok nélkül, akkor sem volt változás.
Valakinek valami ötlete, hogy mit csináljak?
(A játék nem eredeti, nem a készítőkkel akarok kicseszni, de nincs annyi pénzem, hogy meg tudjam venni, viszont nem hiszem, hogy ez lenne a probléma)
Igen, vannak bugok a skyrim-ben, ezeket az Unofficial patch megoldja, de azt nem lehet lopott verzióra felrakni.
Egyébként ne jöjjetek az ilyen kisebbségi szövegekkel, hogy "szegény vagyok, tehát lopni fogok és kész". Akinek van egy (több)százezer forintos gépe, arról nem hiszem el, hogy nincs párezer forintja egy régi játékra.
Az Unoffical Skyrim patchet pedig fel tudtam rakni és működik is.
A gép pedig nem több százezerből lett összerakva, sőt, még csak nem is a saját gépem.
Külföldi fórumokat kellene keresgélni, bár ha se a kódot/se a patchet nem fogadja el, akkor lehet rossz a verziód.
Egyébként annak akinek van pénze, mindig nagy a szája. Én egy olyan ember vagyok, aki CSAK eredeti játékkal hajlandó játszani. Képes vagyok 1-2 évet várnivalamirea, azért hogy megjelenés után, javított verzióban, olcsón szerezhessem be. Addig hozzá sem nyúlok. De még így is azt mondom, hogy beteges amit csinálok, és van olyan élethelyzet, hogy k***rvára nem tud valaki megvenni valamit. 1 évig gyűjtöttem a gépemre munka mellett (kb 140k volt), és olyan helyzetben élek/éltem, hogy nagyon megtudott hurcolni az az ezer forint is egy komolyabb humble bundle-ra. Nagyon tisztelem azokat az embereket akik játékokat vesznek, de az éremnek két oldala van - már hányingerem van azoktól is akik folyamatosan álszenteskednek a játékvásárral kapcsolatban.
Sőt, minden könyvem is eredeti. Ha valamire nincs pénzem, azt egyszerűen nem veszem meg, és érdekességképpen még nem haltam bele. Nem a gép körül forog az életem, azt látok eleget a munkahelyemen.
Az érvelésed ott bukik, hogy a játék nem létszükséglet. "Még nem voltál ilyen helyzetben..." - az ilyenekkel azok szoktak érvelni, akik kenyeret lopnak, hogy ne haljon éhen a családjuk.
Részemről is lezárva.
Tehát akkor akinek nincs pénze, az ne szórakozzon, értem.
Mindegy.
Ha esetleg valaki egyszer ugyan ebbe a hibába ütközne:
Sikerült megoldani a problémát, letöltöttem egy másik verziót és működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!