Skyrim: Proudspire Manor: gyerekszoba hiba?
A problémám az lenne, hogy a címben említett házban nem jelenik meg a gyerekszoba.
Már a nappalival is gondok voltak, de azt konzolban szerencsére meg lett oldva.
Amikor a többi berendezést vettem, akkor felbukkant a gyerekszoba is, amit akkor meg is vettem, de mint említettem, nem jelent meg a házban, ezért vissza is mentem, viszont azóta meg a megvételének az opciója sem jelen meg.
Próbálkoztam konzolos paranccsal, de a legtöbbet nem fogadja el. Elvileg nem találja.
A Hearthfire fent van, az unoffical patch-ét viszont nem tudom felrakni, mert ha megteszem, akkor a betöltőképernyőnél megakad és nem hozza be a menüt.
:/
Próbáltam modok nélkül, akkor sem volt változás.
Valakinek valami ötlete, hogy mit csináljak?
(A játék nem eredeti, nem a készítőkkel akarok kicseszni, de nincs annyi pénzem, hogy meg tudjam venni, viszont nem hiszem, hogy ez lenne a probléma)
Nézz szét magad körül.
Vita most már tényleg zárva, mert ez már csak a "hergelő topik".
Én nekem ha összegyűlik ennyi pénzem, biztos nem számítógépes játékokra költöm xD Nálunk alapelv, hogy ilyenekre nem költünk.
Ha annyira megviselné ez a játékfejlesztőket, akkor simán kitalálnának valami rendszert. Pl futottam össze olyan játékkal, amihez megrendeléskor kap az ember egyéni belépési azonosítót (kvázi be kell jelentkezni, de utána nem online fut), amit más nem tud felhasználni, vagy hasonló furfangosságok...
Azt még azért hozzátenném, hogy a letöltött játékkal való szórakozás sem tiltott, csak ha az eladásából pénzt keresel. :)
#13:
"Én nekem ha összegyűlik ennyi pénzem, biztos nem számítógépes játékokra költöm xD Nálunk alapelv, hogy ilyenekre nem költünk."
Elvből lopsz? Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!