Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki segítene a a Tera nevű...

Valaki segítene a a Tera nevű játék letöltésével?

Figyelt kérdés

Na már most én lassan 2 napja szenvedek a leszedésével, és mindig megakadok ott hogy kiírja hogy: Patch Progress 100%, és download complete. A PLay gomb szürke és belépni se tudok, és már nem tudok mit csinálni ...

17/L

#hiba #probléma #letöltés #Tera #download complete
2015. júl. 17. 06:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Az a két nap hány óra volt? Nekem 6 óra alatt jött le 10 megás nettel, egy barátomnak 24 óra alatt 120 megással.

Miután elérte a 100%-ot, még RENGETEGET tölt le, csak nem mutatja. Miután sárga lett a PLAY gomb, még mindig rengeteget tölt le, csak nem mutatja.

Szóval a launcher pocsék, viszont a játék nagyon jó, érdemes várni rá.

2015. júl. 17. 07:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Ohh köszönöm :( Szóval akkor várjak még? Az a két nap annyi volt hogy tegnap elött este 7-8 fele kezdtem leszedni, és még azóta is tölt :/ De nem baj akkor hagyom had töltsön még...
2015. júl. 17. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!