Mi a baja a League of legendemnek?
Figyelt kérdés
Kb 2 hete kezdtem el a játékot és szombatig minden rendben is volt. Elösször baja volt a videó kártyámmal, akkor újraraktam a játékot. Ezután nem tudott csatlakozzni a szerverhez, ezt egy futtatás rendszergazdakén orvosoltam is. Amivel a mai napig nem tudok mit kezdeni, az az,hogy az update, mikor már csak 296MB lenne vissza, akkor megáll és nem csinál semnit (órákat hagytam álni és nem csinált semmit). A netemmel nincsen semmi baj ellenőriztem 5ször is. Többszöri launcher restart után ezt írja ki: A frissítés sikertelen volt. Próbálkozzon újra. Ezt már mindig kiírja ha már csak 296MB van vissza a frissítésből. Ezzel kb 2 napja szívom. Ha valaki tudja a megoldást nagyon megköszönném neki ha leírná. A választ előrre is köszönöm.2015. jún. 16. 19:02
1/2 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem beleírni, hogy a tűzfallal meg a vírusírtókkal már minden lehtséges opciót kipróbáltam, de sajna ezek sem csináltak semmit.
2015. jún. 16. 19:09
2/2 anonim válasza:
Nekem is volt már ez és minden frissítésnél le kellett törölnöm a játékot és újrarakni máshogy nem ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!